27.01.2013 | 21:59
Вуцата: Ще го ядем ли стадиона?
Левски ще е по-силен през пролетта, отколкото бе през есента

Съветникът в ръководството на Левски – Иван Вуцов, има особено мнение за строежа на нов стадион на мястото на сегашния „Георги Аспарухов“. Сивия кардинал е на мнение, че на този етап клубът няма потребност от този ход, а и освен това не разполага с необходимите финансови средства. Само изграждането на нови сектор „А“ и „Б“ ще глътне 20 милиона лева.

„Да направиш нещо хубаво, красиво… По вече изготвения проект това е наистина много красиво, но се искат и пари. Не само пари, а много пари. Добре, ще направим хубав стадион. И къде ще играем? Какво ще правим без отбор? Какво ще правим с този красавец (б.р. – новия стадион) – ще го ядем ли, ще му се радваме ли, ще го галим ли?“, пита реторично в свой стил Вуцата.

Легендата на българския футбол разказа и историята за смяната на Наско Сираков и Станимир Стоилов начело на Левски и последвалото поемане на тима от сина му – Велислав. „Не мога да кажа, че съм обиден на Батков. По-скоро ми стана неприятно. Или ако съм обиден, то е за следното: Помните, че тогава до края на първенството оставаха два кръга. Левски трябваше да играе с ЦСКА и Славия. Велислав беше треньор на Калиакра и му предстоеше бараж с Миньор Перник. Казах на Батков, че е по-добре да изчакаме края на шампионата и след това Велислав да започне на чисто. Няколко пъти Батков ми звъня посред нощ и настояваше смяната да стане сега. Казваше ми, че ако Левски бие в двата мача, после не може да ги махне и такива неща. Но в крайна сметка който дава парите, той поръчва музиката“, каза Иван Вуцов. Той обяви, че според него Левски ще е по-силен през пролетта, отколкото бе през есента.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране