31.12.2012 | 20:11
Youtube изрита Азис
Най-голямата мрежа за видеосподеляне определи последното му видео като порнография

Последният и определян като изключително мръсен видеоклип на чалгаджията Азис бе изтрит от най – голямата мрежа за видеосподеляне Youtube заради нецензурното си съдържание. Този път ромът нямаше кого да подкупи и пред кого да размахва пръст, защото просто наруши условията за ползване на американците.

Потресени от скандалното видео коментираха, че то си е чиста проба порнографска продукция и колкото да ти се иска, няма как да го окачествиш по друг начин. Общите условия за ползване на сайта не позволяват в тяхната мрежа да се публикуват подобни извращения и админите свършиха работа на властите, които вместо да забранят свободното разпространение на подобни кадри, само бурно ги аплодират.

Зрителите бяха категорични, че изтриването на видеоклипа е единственото правилно решение, защото тези неща се гледат дори и от малки деца. Откровено порнографското съдържание развращава с конкретиката си и е в състояние за размъти акъла дори и на възрастен, какво ли пък остава за подрастващ.

От YouTube сериозно са се заканили на Азис и са отправили последно предупреждение към него. На всичкото отгоре към въпросното видео не е имало кой знае какъв интерес, сравнено с други по – успешни песни. Освен това вече голяма част от феновете на славея също са потресени от евтините му номера и са заявили категорично, че вече не искат да слушат изпълненията му.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране