10.01.2013 | 16:15
“Златен скункс“ за Вяра Анкова заради речта на Плевнелиев
БНТ монтира обръщението на президента със снимката от Колорадо

Генералният директор на Българската национална телевизия (БНТ) Вяра Анкова получи “Златен скункс” заради гафа със снимката в новогодишната реч на президента.

Анкова получава осмиващата статуетка заради съавторството на подопечната й БНТ в изработването на речта на Росен Плевнелиев. В обръщението му се появи снимка на Скалистите планини в американския щат Колорадо, която авторите на речта бяха взели за кадър от родния курорт Пампорово.

Предаването с връчването на скункса ще бъде излъчено тази вечер. Това е вторият “скункс” заради грешката, предизвикала оживени коментари. Преди три дни с такава статуетка “Господари на ефира” окичиха и шефката на пресцентъра на “Дондуков” 2 Мария Иванова.

Loading...
  • мислещ каза:

    Най-накрая трябваше да се сезира и чрез „присмех“ и скункс самото БНТ!Което е в основната на целия гаф!Самата шефка на БНТ не само трябваше да се самозериа и да се извини, заедно с екипа си и другите „фалшиви4 фигури на издържна на държавата!Гафът по заснемането и „онаглядяването“ със снимки на речта е изцяло на бнт!При толкова режисьори, редактори, репортери и дирекции -се оказа, че няма в бнт един „знаещ“ кое е Колорадо, а пък да не говорим как снимка с борсата от Ню Йорк е много точна за съвземането от кризата в бг-то.За цялото това „случване“ отговаря бнт, което първо си изми ръцете с Президента и с администрацията му!Истината е , че речта беше по-добра от другите, истината е, че концепция е едно, но самото заснемане и реализиране като видео клип е на БНТ!Но, г-жата Анкова и ръководния екип, са нагли да хвърлят кал върху администрацията!В крайна сметка администрацията се е предоверила на „великите“ негледаеми бнт!И няма как речта им да е вдигнала техният рейтинг, защото речта се излъчва и по други национални частни медии!Т.е. никой не е гледал бнт, но всеки гафът им!Ръководството на бнт би трябвало да поеме отговорност за некомпетентност, за кражба на снимки от интеренет без изяснени „авторски „права, за липса на качествено издържана продукция!Ако те бяха професионалисти , нямаше да допуснат нито такива снимки, нито такава картина -знаме, тъмнина, и такива планове !

  • оставете коментар

    МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
    Коментарите подлежат на модериране.
    Правилата за коментиране