08.02.2013 | 10:46
Златка воюва с Банев в съда за имот на плажа
Ще направя бунгала и заведение, зарича се плеймейтката

Семейството на Златка Димитрова води съдебни дела с бизнесмена Николай Банев. През 1999 година държавата връща земите на баба й. Повече от 6 години баща й води съдебни дела с Николай Банев. Плеймейтката твърди, че бизнесменът е присвоил тяхното място. Оказва се, че земята е на първа линия на плажа.

След като баща й е починал, Златка решава да довърши започнатат от него и също води дела. „Делата се влачат с години. Банев няма нотариален акт на имота, а ние имаме”, сподели Златка пред Нова тв. Земята, на която Банев има бунгала и хотел е около 34-35 деката и е общинска. В момента е пусната за продажба, като цената и е 1 милион и 300 хиляди лева. „Това е доста под истинската цена”, сподели Златка и допълни, че вероятно това е направено, за да може бизнесменът да я купи.

„Не мога и няма да оставя нещата така. Върпос на време е да спечелим делото”, каза плеймейтката. Тя мечтае, след като спечели делото, да направим нови бунгала и заведение. „Скептично настроена съм към съдебната система, но се надявам Темида да си развърже очите”, каза Златка.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране