07.12.2019 | 18:07
Адвокат Николай Хаджигенов: Борисов е престъпник
Лидерът на ГЕРБ или е подбудител, или е извършител на различни престъпления', смята юристът

Нали видя Гешев какви ги дроби в ЕП? Не като във ВСС. Имаше ли контрадепутати? Когато ги нямаш, става интересно. Задават ти въпроси, на които нямаш отговор. Ние сме най-корумпирани не само в Европейския съюз, но и в цяла Европа. Главният прокурор е част от корупцията. Няма друго обяснение главният прокурор да брани корупцията. Цацаров е почти на края на мандата, без буквално два месеца. Нито един осъден. А тия дето са осъдени за контрабанда, къде са? Цацаров успешно брани Бойко Борисов и всички правителства до ден днешен. Гешев ще е същият“, това заяви адвокат Николай Хаджигенов в предаването “ЕвроДикоФ“ по ТВ Евроком по повод изслушването на новия главен прокурор Иван Гешев в Европейския парламент.

“Жалка купчина политически клоуни. Събра ли се някакви от кол и въже. Не знаят нищо, не могат нищо“, така адвокатът коментира кадри от пристигането на Борисов и останалата делегация за посещението в САЩ, което беше преди десетина дни.

Относно признанието на Борисов в предаването “Лице в лице“ по bTV, че благодарение на него Лозан Панов е станал председател на Върховния касационен съд, адвокат Николай Хаджигенов заяви: “Тук ясно се вижда, че освен тиран, той е и престъпник. Нищо у нас не става без него. Той е жалък клонинг на Тодор Живков. Това са престъпления. В нормална държава щеше да бъде задържан на изхода на bTV и разпънат на кръст. Там, още на НДК. Ние естествено – не сме нормална държава. Борисов или е подбудител, или е извършител на различни престъпления“.

„Гади ми се от две неща. От цялата тази свинщина политическа. Не, че му целуват ръка, а задника. Гади ми се, че ги търпим – този и тези покрай него“, каза в заключение адвокатът.

Loading...

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Тези които не споделят клептоманийните ценности на Българските държавници са много малко като %. Успеят ли веднъж да бъдат наети вв държавна агенция почти всички стават , груби, аргогантни,интриганти крадци и схемаджии за ощетяане на държавата. Проблема е че когато крадът от държавата, инфраструкторните проекти и правят некачествени убийствени пътища крадът от себе си и бъдещето на децата си.Ако самия строител крадец не се самоубие по тези пътища то някой от семейството му ще се убиее. Вероятноста това да стане е по голяма при тях понеже с окрадените пари закупуват мощни луксозни коли. Причината да се избира Борисов е че все пак дори и лошо некачествено направени пътища и сгради ги има при до 80 % кражба на проектните финанси . Докато опозицията му БСП усвоява/окражда 100%, опозицията му взема заеми за да финансира социални разходи като пак ги краде, и след това оставя на следващото правителство да връща заемите. Заем за ваканция и хранене в ресторант не се взема.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране