24.04.2015 | 19:08
Акушерката пребила бебето в 3 рунда (шокиращо видео 18+)
Предупреждаваме, че кадрите не са подходящи за лица под 18 години и хора със слаби нерви

Брутални крошета, блъскане в стените, юмруци по цялото тяло, зверски шамари през лицето, налагане със стъклена бутилка по главичката и за капак – опит да бъде задушено беззащитно пеленаче.

Тези ужасяващи мъчения е преживяла новородената Никол в известна столична болница. Бруталните сцени на насилие, извършени от акушерката Емилия Ковачева, са заснети от охранителните камери на лечебното заведение в нощта на 17 срещу 18 април.

12 коментара

  1. Vania каза:

    Maika sam na 21mese4no momi4ence,ot momenta v koito 4uh za prebitoto bebence mira niamam…pobarkvasto e edvam dishah kato gledah videoto-tova nadminava vsiqkakvi ujasi koito sam vijdala po filmi i v jivota!Samo se molia detenceto da e dobre a tozi zvqr da ne nameri pokoi dokato e jiva i kogato se prerodi…da bade prebita to4no taka!

  2. Ivan Jdrakov каза:

    MNOGO SE NADQVAM TAZI NENORMALNA JENA DA SI POLUCHI ZASLUJENOTO, A TQ ZASLUJAVA DOJIVOTEN ZATVOR S EJEDNEVEN TEJAK I JESTOK BOI, VSEKI DEN!!! DOKATO SPRE DA DISHA……

  3. marin каза:

    Tazi e samo za rastrel no vse pak nali se znae dargavata i shte ia osvobodiat

  4. Zoia Djambazova каза:

    Каква жена и майка си ти подобие на човек? Как ти даде сърце бе, изрод мръсен да посегнеш на една душа току що дошла на този свят поела глъдката си въздух? Тази жена ме срина, разплака ме, върна ме 5 години назад когато гледах моите 2 бебета колко са мънички и безпомощни със страх им докосвах пръстчетата докато спяха, не можех да си представя да гушна такова крехко като цветенце същество, а тази мизерна гад щеше да убие това бебе. Ще гори в ада и ще се пържи на бавен огън тази твар, но ние трябва да я линчуваме всички заедно, то е ясно че държава и справедливост няма. Това се отнася и за вас господа в бели престилки, меркантилни тройкаджии!!!! Ще давате отчет за всяка своя постъпка и тогава….молете се!

  5. Таня каза:

    този изверг да бъде публично линчуван и осъден доживот да полага тежък обществено полезен труд без заплата или помощи разбира се а болничното заведение да понесе отговорността за персонала и неговите действия.Защото сега този съдистичен изверг ще изкарат болен и невменяем а болницата ще мине по перваза. Бих си излежала присъдата но честно бих убила за децата си.

  6. андрей каза:

    Кой знае още колко деца е пребила….

  7. mimi каза:

    Боклук. Да мре тва нищожество

  8. mimi каза:

    Тая жена не е нормална. Такъв изрод не съм вярвала, че съществува. Това , което прави не е ужасно ами отвратително. Трябва да я убият по най жестокия начин

  9. Мария каза:

    Този изрод,не жена или майка заслужава да и отрежат ръцете и да изкарат на площада народа да я линчува с камъни и да не може да се защитава без ръце ,да усети какво е причинила и как се го е боляло това мило ангелче .

  10. ferhan ramisov каза:

    Tipa . Hvalyat ya po televiziyata cee mnogo dobra nese sramuvat

  11. една майка каза:

    ИЗРООООД ! Успях да гледам само една минута- повече не мога…

  12. Deni Gelova каза:

    Не вярвам на очите си.Не искам да повярвам, че такова нещо може да е истина.
    Жена и майка??? Оооо НЕ-това е изрод,чудовище, нямам думи.Не заслужава да живее.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране