23.05.2019 | 15:52
Антон Тодоров изригна: Елена Йончева е откраднала парите за филмите си!
За филмите ѝ са похарчени само 84 000 лв., другото е отишло в джоба й

Политологът и бивш депутат от ГЕРБ Антон Тодоров отново изригна срещу водачката на листата на БСП Елена Йончева.

Той разкри в публикация в социалната мрежа Фейсбук, че голяма част от парите, които тя е взела за продуциране и реализация на филмите й, всъщност били похарчени за лични цели. На практика това били откраднати суми.

„Как нито един журналист от тези, които интервюираха през последния месец Офшорка Милиончева, не си даде труда да прочете тези публични документи, които поне десет пъти съм публикувал тук и съм показвал в предаването си: Годишен доклад за дейността на фирмата „Офроуд“, в която тя е съдружник с офшорка на Белградския крадец“, пише Тодоров, като визира връзките на Йончева с фалиралия банкер Цветан Василев.

По негова информация над 66 % от парите на вложителите на КТБ, откраднати и препрани през офшорката Далий трейдинг лимитид, са акостирали в сметките на депутатката от БСП като възнаграждение от 12 710 лв. месечно, което тя сама си гласувала като едноличен управител на въпросната фирма. „За филмите ѝ са похарчени само 84 000 лв., другото е отишло в джоба й. Е, извинете, ама това нищо ли не значи?“, твърди Антон Тодоров.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране