19.10.2017 | 10:40
Арестуваха сина на Долорес Арсенова за пиянската стрелба в София
Според очевидци младежите били видимо почерпени
Полиция е арестувала вчера сина на Долорес Асенова – Калоян, и негов приятел за пиянската стрелба с боен пистолет в София. До инцидента, който по чудо се разминал без ранени, тъй като куршумите се забили в стена на жилище, в което имало хора, се стигнало след обилна почерпка за новороденото бебе на 30-годишния Калоян Арсенов. Новината потвърдиха от МВР, пише „Телеграф“.
Синът на бившата екоминистърка в кабинета „Сакскобургготски“ и наборът му Йордан Златков, който пък е син на кримката Злати Златев-Златистия, бяха отведени вчера в столичното 4-то РПУ, където продължават да изясняват случая.
Гърмежи
„Беше като на сватба. Чухме поне 4-5 изстрела. Стреснахме се, излязохме на улицата и видяхме младежи, които празнуваха нещо в заведение“. Това разказаха вчера хора от кооперация на ул.“Цветна градина“ 38 в кв.“Лозенец“, където станала стрелбата. Млада жена пък сподели, че един от куршумите счупил прозореца й, и показа дупката в стъклото. Тя сподели, че семейството й си било у дома и само случайността ги спасила от раняване. Изплашени съседи извикали незабавно полиция и на място пристигнали ченгета от 4-то РПУ.
Глок
Униформените заварили в заведението компания от петима мъже, сред които и Калоян Арсенов. Те разказали, че седнали да се почерпят за новороденото бебе на сина на бившата министърка. Справка на криминалистите обаче показала, че вчера не е било раждането на бебето, а миналия месец. Според очевидци младежите били видимо почерпени. Постолетът, с който била открита стрелбата, е боен „Глок“, законно притежаван от 30-годишния Арсенов. Първоначално ченгетата помислили, че той е произвел изстрелите, но по-късно приятелят му Златистия младши признал, че той натиснал спусъка. Взети са натривки от ръцете и на двамата, за да се види дали синът на Долорес не е стрелял във въздуха. Калоян сключи брак с гаджето си Сара Кятовска преди година. В миналото си ексминистерският син се водеше за един от най-желаните ергени, като негови приятелки бяха Юлия Юревич и фолкфурията Анелия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране