22.01.2019 | 0:01
Атака: Поръчкови са публикациите, че Сидеров иска да води евролистата
Волен посочва, че атаката е дирижирана от Ангел Джамбазки
До момента разговори за предстоящите евроизбори не са водени в коалицията ”Обединени патриоти – НФСБ, ”Атака” и ВМРО” и съответно въпросът за водаческото място на евролистата не е поставян, заявяват от ”Атака” в отговор на медийни публикации.

„Разпространяваните откровени лъжи, че лидерът на „Атака“ Волен Сидеров искал да води листата на Патриотите за евроизборите, са поръчкови публикации“, се казва в позицията.

„Поръчковите публикации са предизвикани от истеричния страх на някои евродепутати, че може вече да не са такива и да се лишат от стотици хиляди евро, събрани от заплати в банка“, посочват от партията.

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров ще постави темата за възнагражденията на всички евродепутати от всички партии – кой колко е получил и заделил в лични сметки.

„Сидеров ще предложи законодателни промени за повече контрол и отчетност на евродепутатите. Той ще настоява всички кандидати за евродепутати да декларират отказ от огромните суми, които получават незаслужено. Те трябва да бъдат дарявани за животоспасяващи цели“, заявяват от „Атака“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране