08.02.2018 | 15:22
Бесен екшън с Деси Радева и МВР – тя фучи с Мерцедес из София, патрулки я преследват чак до Бояна
Генерал Деси отказала да спре на стоп палка

Бесен екшън се е разиграл по тъмна доба в София снощи с участието на първата дама Деси Радева. Жената на Румен Радев е била участвала в преследване с две патрулки в центъра на София, след като отказала да спре на стоп палка. Наложило се полицаите да я гонят от района на НДК по булевард „България“ чак до квартал „Бояна“.

Екшънът започнал, когато черен мерцедес профучал край патрулка в района на НДК. Заради високата скорост, полицаите вдигнали палката и опитали да спрат автомобила. Шофьорът обаче не се подчинил и профучал бързо край тях. Патрулът моментално започнал преследване с включени светлини и сирени, но мерцедесът продължил по бул. „България“ с бясна скорост.

Полицаите потърсили помощ от колеги и включилата се в преследването втора патрулка препречила пътя на мерцедеса в района на кв. „Бояна“. От лимузината за изненада на униформените изскочила първата дама Деси Радева, която шофирала сама и била без охрана, разкри очевидец на случката пред Пик.


1 коментар

  1. Петър Милев каза:

    Това,че герберасти,сороидчета разни и третополови си лаят опашките и се заяждат с Президента отдавна е ясно за слепия и глухия.Очевидно г-жа Радева е била поставена на ВН/външно наблюдение/ по нареждане на боко или цвъки,които търсят сензации за тиражиране в послушните им СМИ с цел дискредитиране на ген.Радев.Че това е постановка е ясно от факта,че полицаите/ако в действителност са били такива/не са направили справка по радиото за номера на колата и чия принадлежност е,а са устроили показна гонка.Достатъчно е било момчето от НСО да изстреля един откос по тях,за да охлади корумпираните им глави.При всички случаи нямаше да бъдат вписани в главата „загинали при изпълнение на служебният си дълг“.Няма да се учудя,ако някой от полицаите е бил с маратонки,което е достатъчно красноречив факт.Жалко е,че г-жа Радева вместо да се разправя с тези тъпаци не е направила клипче.Тогава всичко щеше да застане на мястото си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране