14.03.2018 | 0:01
БФС не спря Каранга за дербито
Голмайсторът на "ЦСКА-София" не бе санкциониран заради жеста си на мача с "Пирин"

Дисциплинарната комисия към БФС реши да не се самосезира за действията на Фернандо Каранга по време на мача с „Пирин“ и голмайсторът на „ЦСКА-София“ ще може да играе в неделното дерби срещу „Левски“.

След гола си в 93-тата минута, с който оформи обрата от 0:1 до 2:1, бразилецът показа жест на прерязване на гърло към публиката на „Пирин“. Това в крайна сметка не бе счетено за достатъчно основание от комисията да накаже нападателя. Иначе „ЦСКА-София“ си получи „редовните“ санкции за поведението на своята публика. За нерегламентирано използване на бомбички и хвърляне на предмети по време на въпросния мач клубът е глобен общо с 3000 лв. и отделно трябва да покрие щетите на ст. „Христо Ботев“ в Благоевград, нанесени от агитката.

Така „ЦСКА-София“ излиза без наказани, тъй като изтича санкцията на капитана Божидар Чорбаджийски, а и няма особени кадрови проблеми преди дербито с „Левски“. Дори и новото попълнение Укра вече е готово да дебютира и да играе поне едно полувреме, но едва ли ще се рискува с пускането му.  В „Левски“ също имат добра новина, понеже капитанът Божидар Митрев е възстановен, вчера тренира пълноценно и в неделя ще се върне на вратата на „сините“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране