Зареждане

Напишете

СПОРТ

БФС не спря Каранга за дербито

share

Дисциплинарната комисия към БФС реши да не се самосезира за действията на Фернандо Каранга по време на мача с „Пирин“ и голмайсторът на „ЦСКА-София“ ще може да играе в неделното дерби срещу „Левски“.

След гола си в 93-тата минута, с който оформи обрата от 0:1 до 2:1, бразилецът показа жест на прерязване на гърло към публиката на „Пирин“. Това в крайна сметка не бе счетено за достатъчно основание от комисията да накаже нападателя. Иначе „ЦСКА-София“ си получи „редовните“ санкции за поведението на своята публика. За нерегламентирано използване на бомбички и хвърляне на предмети по време на въпросния мач клубът е глобен общо с 3000 лв. и отделно трябва да покрие щетите на ст. „Христо Ботев“ в Благоевград, нанесени от агитката.

Така „ЦСКА-София“ излиза без наказани, тъй като изтича санкцията на капитана Божидар Чорбаджийски, а и няма особени кадрови проблеми преди дербито с „Левски“. Дори и новото попълнение Укра вече е готово да дебютира и да играе поне едно полувреме, но едва ли ще се рискува с пускането му.  В „Левски“ също имат добра новина, понеже капитанът Божидар Митрев е възстановен, вчера тренира пълноценно и в неделя ще се върне на вратата на „сините“.

сподели бутон

Етикети:

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.