30.11.2018 | 0:01
Богатите шефове страдат от липса на секс
По статистика го практикуват веднъж седмично

Мнозина си мислят, че ако са богати, животът им ще е песен! Да, парите са необходими и отварят различни врати, но могат да се отразят негативно на сексуалния ви живот. Ново изследване на фирмата за секс играчки Lovehoney, в което участие са взели 1600 души, показва, че мъжете на ключови позиции във фирмата, са ощетени в спалнята.

Резултатите издават, че една трета от господата, печелещи над 50 000 паунда годишно, правят секс едва веднъж седмично.

Повече от половината мъже, чиято заплата е межди 15 000 и 34 000 паунда, успяват да се нарадват на женски ласки няколко пъти в рамките на седем дни.

„Високата заплата изисква повече време в офиса. Тези мъже са съсредоточени основно в кариерата си и често пренебрегват брака и връзките си”, сподели човек от екипа на сайта, провел изследването.

Добрата новина е, че ако правите секс с богаташ, той е бъде запомнящ се. Тези хора с високи амбиции са по-склонни към приключения в леглото и обичат динамиката и разнообразието в него.

45 % от по-заможните представители на мъжкия пол, които заемат шефски позиции, са опитвали поне веднъж тройка. Цифрата при обикновените служители е едва 19 %. 83% от изпълнителните директори са правили и секс на открито.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране