Зареждане

Напишете

СПОРТ

Боримиров: Да отвръщам на Жоро Тарабата? Той никога не е бил фактор във футбола!

share

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров отвърна на Георги Илиев, след като Майкъла си позволи да го атакува, казвайки, че едва ли не е безгласна буква на „Герена“. Шефът в „синия“ клуб говори и по друга гореща тема – съдийското ощетяване на тима при гостуването на Верея, загубено с 0:2.

„Да отвръщам на Майкъла, на Жоро Тарабата ли? Това Майкъла той си го измили. Всички го знаем като Жоро Тарабата. Нека си напада, аз не съм от хората, които ще тръгнат да му отговарят. Помним го как си вкара собствените фирми в ЦСКА да ремонтират стадиона, източваше клуба, имаше конфликт на интереси и всички го знаят. Няма какво да му отговарям. Той не е фактор във футбола, никога не е бил такъв“, каза Боримиров.

„Защо да ме наказват? Нормално е да защитавам Левски и да потърся обяснение за скандалното съдийство. Просто попитах делегата Никола Джугански какво беше това клане“, добави шефът в Левски. „Не знам какво лошо има в това да отида и да разговарям с тях, търсейки обяснение“, каза още Боримиров.

БЛИЦ СПОРТ

spodelime.com

Етикети:

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.