10.08.2017 | 15:28
Боримиров: Да отвръщам на Жоро Тарабата? Той никога не е бил фактор във футбола!
Защо да ме наказват? Нормално е да защитавам Левски и да потърся обяснение за скандалното съдийство, коментира шефът в "синия" клуб

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров отвърна на Георги Илиев, след като Майкъла си позволи да го атакува, казвайки, че едва ли не е безгласна буква на “Герена”. Шефът в “синия” клуб говори и по друга гореща тема – съдийското ощетяване на тима при гостуването на Верея, загубено с 0:2.

“Да отвръщам на Майкъла, на Жоро Тарабата ли? Това Майкъла той си го измили. Всички го знаем като Жоро Тарабата. Нека си напада, аз не съм от хората, които ще тръгнат да му отговарят. Помним го как си вкара собствените фирми в ЦСКА да ремонтират стадиона, източваше клуба, имаше конфликт на интереси и всички го знаят. Няма какво да му отговарям. Той не е фактор във футбола, никога не е бил такъв”, каза Боримиров.

“Защо да ме наказват? Нормално е да защитавам Левски и да потърся обяснение за скандалното съдийство. Просто попитах делегата Никола Джугански какво беше това клане”, добави шефът в Левски. “Не знам какво лошо има в това да отида и да разговарям с тях, търсейки обяснение”, каза още Боримиров.

БЛИЦ СПОРТ

бутон за социални мрежи


loading...


loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране