15.04.2017 | 0:15
Боримиров: Съдията не искаше „Левски“ да победи
"Странични хора са се погрижили да ни бъдат показани картони, за да отпаднат наши играчи за предстоящия мач след два кръга", заяви той

Спортният директор на „Левски“ Даниел Боримиров определи като „престъпно“ съдийството на Ивайло Стоянов-Сватбата в мача срещу „Лудогорец“ в Разград.

Според бившия футболист на „сините“ реферът има голяма заслуга за нулевото равенство на „Лудогорец Арена“, тъй като не е отсъдил чиста дузпа в полза на гостите. Той твърди, че има план важни играчи на „Левски“ да бъдат наказани за предстоящия след две седмици мач срещу ЦСКА.

„Нямам претенции към отбора, момчетата се раздадоха на терена. Един човек не искаше „Левски“ да победи и това е съдията. Той не отсъди чиста дузпа за нас, а картоните бяха в една посока – в наш ущърб“, каза Боримиров след двубоя.

„Предстоят тежки мачове срещу „Дунав“ и най-вече срещу сборния отбор, името няма да му казвам. Мисли се в тази насока и се питам дали съдия с такъв ранг има нужното място да свири в „А“ група. Днес неговото съдийство бих го оприличил като престъпно. Момчетата играят със самочувствие, но за съжаление явно някои хора днес имаха против „Левски“ да победи. Видяхме отсъжданията. Аз съм разочарован от днешното съдийство. Има ли нужда такива хора да свирят такива класни мачове?“

„Всички фенове очакват да видят един хубав спектакъл с голове, но видяхте днес какви картони бяха дадени на нашите футболисти, а на отбора на „Лудогорец“ бяха спестени. Просто съм разочарован от съдийството. Имаше за нас чиста дузпа през първото полувреме. На мен ми се видя, че Бурабия първо играе с топката, кракът не е в лицето, а на нивото на гърдите, Пресилен втори жълт и след това червен картон. Имаше остри влизания на играчи на „Лудогорец“, на тях не беше дадено нищо. Срещу нас е тенденциозно, след два кръга имаме много важен мач за нас, но странични хора са се погрижили да ни бъдат показани картони, за да не могат някои хора от нашия отбор да не могат да вземат участие“, заяви той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране