26.03.2017 | 22:02
Борисов: Този резултат препотвърди, че ГЕРБ трябва да е водеща партия в управлението
Лидерът на ГЕРБ поздрави Нинова и БСП за мъжката битка

„Нямаме окончателни резултати, в следващите часове може да има проблеми. Искам да благодаря на нашите симпатизанти“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на пресконференция в партийната централа. 

„От доста време имаше срещу нас стои достоен съперник. Докато дойдат окончателните резултатите искам да поздравя БСП и Корнелия Нинова за мъжката битка. Чест и уважение за избирателите на другите партии“, каза още той.

„Резултатът, които имаме в момента е категоричен. Имаше съмнения. Най-доброто нещо е че волята на хората, на мнозинството. Този резултат препотвърди, че ГЕРБ трябва да е водеща партия в управлението. Ще положим усилия с малко компромис. Важно е как са резултатите по градове и в преговорите с потенциалните партньори бързо да се направи правителство, което да отговори на очакванията на хората и във вътрешен и външен план“, разкри лидерът на ГЕРБ.

„За пореден път десницата в България категорично победи социалистите. Когато имаме окончателните резултати ще ви отговоря на всички въпроси“, обърна се той към журналистите. „Няма да допуснем вмешателство във вътрешните работи на Българи. Българският народ е мъдър и постъпи по най-добрия начин“, коментира Борисов. „ГЕРБ е задължен след волята на народа да направи правителство, отчитайки всичките си грешки и неразумни компромиси, които е направил“, заключи Бойко Борисов.

1 коментар

  1. Венко Венков каза:

    Този път джанките така ще бъдат брулени, че в скоро време в милата ни Родина и джанки няма да останат! А магарешкия задник, е приготвил обезболяващи!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране