12.02.2017 | 15:35
​Д-р Канов: Жена, изпотена от перверзната възбуда на лъжата, ще ни възражда демографски
Управленията на комунистите доведе до изчезването на българската нация, казва психиатърът

„Нима е толкова трудно да се измери колко хора напускат България поради управлението на комунистите? Кой причинява демографската катастрофа на страната“, пита в свой коментар известният психиатър д-р Любомир Канов.

„Ако някой си спомни колко от най- свободолюбивите избягаха след като комунизма зароби България още по време на кльоновете и разстрелванията по границите? Цели махали в София и не само, останаха без своите най-читави млади хора“, казва Канов.
Според него много са се опитали да избягат и са лежали по затворите, погубвайки младостта си.
„И колко още хукнаха в момента, в който Желю обяви изборите спечелени с измама от комунистите за редовни?
Колко много други избраха „Терминал“ 2, просто защото не можеха да си представят, те и децата им, да прекарат живота си отново под ехидните усмивчици на комунистическото правосъдие, неосъдило нито един едър, среден, дребен или цигански престъпник?
Нито един!
ВСС?
Прокуратура?
Алоу?
И сега тези същите, ще възраждат България демографски? Тази изпотена от перверзната възбуда на лъжата жена с вънкашност на комсомолски кадър от гара Мездра? С тази прическа извадена от гардероба на младите надежди от семинара на Централния Комитет на Бузлуджа, завършващ с умерен разврат след поредният четрийсети и не знам койси конгрес на БКП?
Абе, хора, вие ослепяхте ли?“, пита гневно психиатърът.

8 коментара

  1. Питам1 каза:

    Затова казват: „Психиатър не е специалност, а е диагноза“. А има ли такъв д-р Канов?

  2. комунисточистач каза:

    България е на този хал, защото свестните и умни хора избягаха от комунистите и техните слуги, глашатай и пазачи, а тук останаха отрепките като по-горе плюещите анализа на колегата.

  3. Чочо каза:

    Вси1ки се хвърлихте да защитавате Курнеличта, сякаш е леля ви

  4. Мангов каза:

    Гнус ме е от такива „медици“ като това недоразумение.Имам чувството,че току що са му хакнали конска доза инжекция против бяс.Трябва да си идиот, тогава някакъв мъж,за да заклеймяваш една българка,независимо от нейната партийна принадлежност. Подмазвач чиста проба е този индивид.Гнус ме е от теб.

  5. Венко Венков каза:

    ТИ СИ ПО ИЗПЕРКАЛ И ОТ ПАЦИЕНТИТЕ СИ!

  6. Керпеден Пенчо каза:

    Този психиатър е готов пациент за истинските лекари.

  7. КК каза:

    Докторе , много непрофесионално изявление ! Лекувай си пациентите , не се занимавай с клюки и злобни коментари.Един психиатър има в България ,който може да прави задълбочени анализи ,без клюки и злоба, това е Д-р Михайлов.Учи се от него !

  8. КК каза:

    Докторе , много непрофесионално изявление ! Лекувай си пациентите , не се занимавай с клюки и злобни коментари.Един психиатър има в България ,който може да прави задълбочени анализи ,без клюки и злоба, това е Д-р Михайлов.Учи се от него !

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране