04.02.2015 | 11:28
Депутат от ДПС: Вижте 15-годишните с какви бюстове са!
Природата решава дали някой е дете или жена, смята Илия Илиев

„Какво значи дете? Дали е дете или жена – решава природата. Отидете в една дискотека и вижте 15-годишните с какви бюстове са.“

Това заяви днес пред Нова телевизия депутатът Илия Илиев от ДПС. Така той се аргументира в тезата си, че проектопредложението за ограничаване на детските на майки на деца, родили деца, е противоконституционно.

Според него предлаганите от вицепремиера и социален министър Ивайло Калфин промени в Закона за надбавките противоречи на четири члена на Конституцията. То е антиевропейска риторика, изтъкна Илиев.

Той се обади, след като първоначално отказа да седне на една маса с депутатката д-р Султанка Петрова от Патриотичния фронт (ПФ).  „Бабите да не вземат пари за две неща – че са баби и че са майки?“, попита Петрова.

Тя изтъкна, че тридетният модел е в основата на програмата на ПФ.  „Ние сме против деца да раждат деца“, добави депутатката.

Д-р Петрова твърди, че според анализите една ромка с три деца взема 1500 лева помощи. Всъщност тя взема общо 21 вида надбавки. И тук се намеси Илия Илиев, който обяви думите й за неистина.  „Кажете ми – като се вземат толкова пари, как един човек ще се мотивира да работи, да се развива? Какво означава дете да роди дете – недоносени деца, които също лягат на грижата на децата“, продължи Петрова.

7 коментара

  1. гъз каза:

    СТИГА С ТОЗИ ИЗРАЗ „РОМИ“ БЕ !!!!! КАКВИ РОМИ БЕ – ЦИГАНИ! ЦИГАНИ! ЦИГАНИ!
    КАКВИ СА ТИЯ ИЗМИСЛИЦИ1 ОЩЕ МАЛКО ЩО НЕ ИМ ВИКАТЕ РИМЛЯНИ. ДА ЕБА МИРИЗЛИВАТА НЕНУЖНА СГАН. НАЙ-ДОБРЕ БЕШЕ ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ. БОЙ, БОЙ И САМО БОЙ НА ЧОВЕКОПОДОБНИТЕ ТВАРИ. ДА ВИДИТЕ КАК ЩЕ СЕ КРОТНАТ! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ В ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ И ДИМ ДА ГИ НЯМА…САМО С МАНГАЛИ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ НИЕ.

  2. ончо каза:

    НОРМАЛНО Е ЦИГАНСКАТА ПАРТИЯ ДПС ДА СИ ЗАЩИТАВА ЕЛЕКТОРАТА.Лошото е че ние българите сме разделени на 200-300 партии.

  3. U2 каза:

    ДПС трябва да се преименува, за да има право навсякакви „морални“коментари, а именно :
    Движение за
    Привилегии без
    Задължения

  4. българин от Своге каза:

    Искам да предложа на Илия Илиев да внесе предложение за промяна на Чл.151 (1)а именно- Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното не съставлява престъпление по чл. 152, се наказва с лишаване от свобода от две до пет години.
    Проект за изменение на Чл. 151. (1) Който се съвъкупи с лице с бюст, доколкото извършеното не съставлява престъпление по чл. 152, не носи никаква наказателна отговорност.
    Предлагам също, след като ще се ръководим от природните закони, сега като се пукне пролетта да започнем да се чифтосваме поголовно на улицата с всички същества от женски пол с цицки. И последното ми предложение е: ДПС да се преименува на ДПЖП (Движение за Правата на Животните в Природата

  5. минувач каза:

    Нека човекът с прецизния израз (Л. Местан) да коментира!
    Гледах го тази сутрин! Да кажеш такова нещо в ефир и да сравняваш раждане на 14 и ходене на дискотека на 15-16 – направо да го освидетелстват като бъдещ педофил.
    Към журналистите – поставяйте тези боклуци по-често в такива ситуации!

  6. Бай Ганя каза:

    Ей тва е депутат, да го гледаш и да му се радваш. Мисъл, марал,етика, естетика….сичко му стига и артисва. От мандат на мандат, еволюира българския депутат, но с обратен знак Тъй като върви ще ударим кота нула на Дарвиновата теория. Доде е време да се промени конституцията и да се избират на случаен принцип, като на тото. Статистически погледнато има има по висок шанс да уцелим политическия джакпот.

  7. Кирил каза:

    Като чета анропологично-генетичните мотиви на този корифей на политическо недоразумение, относно представата му за „зряла жена“, спокойно мога да направя извода, че съобразно представите му за еволюционен, физически и морален разтеж, трябва да е на около две-три годишна възраст!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране