Валери Симеонов подаде оставка!
Като причини той обяви "продължаващата медийна кампания"
07.12.2017 | 8:02
Десислава Радева се появи по жилетка на среща във Франция
Това е първата снимка на президентшата от началото на посещението, която бе публикувана в официалния профил на президента във Фейсбук

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава, за първи път се появи на кадър до съпруга си по време на визитата му във Франция. Това е първата снимка на президентшата от началото на посещението, която бе публикувана в официалния профил на президента във Фейсбук. На срещата на Радев с кралски особи, сенатори и висши управленци, той е придружен от съпругата си, която се отличава с крайно неуместен външен вид.

Всички мъже са с костюми и вратовръзки, а дамите, сред които е бившият президент на ЮНЕСКО – Ирина Бокова, изглеждат далеч по-елегантни в семпли рокли до коляното и перлени бижута. На този фон Радева изглежда твърде ежедневно в сива жилетка с остро деколте и фина плетка, черен панталон и ботуши.

Досега тя не участваше в срещите му, тъй като при неофициално посещение това не се изисква по протокол, и нямаше кадри с нея. Разбра се обаче, че Радева е била поканена от първата дама на Франция Брижит Макрон на разходка с корабче по Сена и да разгледат други забележителности на столицата. Двете се запознаха при посещението на президента Еманюел Макрон в България през лятото.

споделяне на връзка


3 коментара

  1. Анонимен каза:

    Добре!

  2. Българин каза:

    Добре,извънматрично мислене,свободен дух,Антикомунист,харесвам облеклото

  3. българка каза:

    No comment…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране