Зареждане

Напишете

БЪЛГАРИЯ

Десислава Радева се появи по жилетка на среща във Франция

share

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава, за първи път се появи на кадър до съпруга си по време на визитата му във Франция. Това е първата снимка на президентшата от началото на посещението, която бе публикувана в официалния профил на президента във Фейсбук. На срещата на Радев с кралски особи, сенатори и висши управленци, той е придружен от съпругата си, която се отличава с крайно неуместен външен вид.

Всички мъже са с костюми и вратовръзки, а дамите, сред които е бившият президент на ЮНЕСКО – Ирина Бокова, изглеждат далеч по-елегантни в семпли рокли до коляното и перлени бижута. На този фон Радева изглежда твърде ежедневно в сива жилетка с остро деколте и фина плетка, черен панталон и ботуши.

Досега тя не участваше в срещите му, тъй като при неофициално посещение това не се изисква по протокол, и нямаше кадри с нея. Разбра се обаче, че Радева е била поканена от първата дама на Франция Брижит Макрон на разходка с корабче по Сена и да разгледат други забележителности на столицата. Двете се запознаха при посещението на президента Еманюел Макрон в България през лятото.

споделяне на връзка

Етикети:

3 Comments

 1. Анонимен 08.12.2017

  Добре!

  Отговор
 2. Българин 07.12.2017

  Добре,извънматрично мислене,свободен дух,Антикомунист,харесвам облеклото

  Отговор
 3. българка 07.12.2017

  No comment…

  Отговор

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.