08.08.2017 | 17:19
Домусчиев, който иска евтини работници за 300 лева, ходи с часовник за 100 бона
Отскоро на ръката му може да се забележи един от 25-те уникални модела на реномираната швейцарска ювелирна фирма „Кустос”

Кирил Домусчиев се прочу в последните седмици със скандалните си изказвания и искания насочени сещу българските работници. Докато той настоява минималната работна заплата да не мърда над 400 лева, ходи със 100 бона на ръката си! Точно толкова струва часовникът, който носи.

Най-новата супер скъпа придобивка на милионера е поредният часовник в огромната му колекция. Като виден ценител на скъпите играчки, Домусчиев не си купува просто аксесоари с висока цена, а истински уникати! Така отскоро на ръката му може да се забележи един от 25-те уникални модела на реномираната швейцарска ювелирна фирма „Кустос”.

Тази марка е любима на парвенютата по целия свят. Конкретният модел, на който се е спрял шефът на „Лудогорец“ е съвсем нов и е възможно най-скъпият от марката. Той се нарича „Цветна буря” и от него са произведени само 25 бройки. Всяка от тях е на стойност 100 хиляди лева!

споделяне на връзка


loading...


loading...

5 коментара

 1. ей каза:

  а как ще носи толкова скъп часовник ако дава нормални пари като заплата гнусната твар

 2. Стефан Славков каза:

  Зализан Гей

 3. Анонимен каза:

  Да му го наврат в анала

 4. Работник за 380 лв. каза:

  Гнусна алчна мърша!

 5. Работник за 380 лв. каза:

  Гнусна мърша

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране