05.12.2018 | 18:21
Фандъкова на „косъм“ от прокурор
Панически спасяват втория най-важен държавен пост на ГЕРБ

Евгени Крусев е депозирал оставката си като зам.-кмет по транспорта на София.  Причината за това решение е, че зам.-кметът ще бъде привлечен под наказателна отговорност.

Според наши източници обаче, може този „бушон“ да не свърши работа, защото кметицата Фандъкова носи пълна отговорност за случващото се в София. В момента панически се търси как да се спаси човекът, заемащ втория най-важен пост от всички, принадлежащи на ГЕРБ.

В края на октомври държавното обвинение започна проверка след информации за нарушения на Закона за обществените поръчки. 
Ремонтът на улицата се прави от фирма „Джи Пи Груп”.   Преди дни Евгени Крусев заяви, че трамвайното трасе по ул. „Граф Игнатиев“ конструктивно е изцяло завършено, положен е релсовият път, контактната мрежа и настилките, в момента се изпълняват довършителни дейности, след като те бъдат завършени ще бъде назначена приемателна комисия от ДНСК, която ще издаде Акт 16 и разрешение за ползване. 
Стойността на проекта за ремонт на ул. „Граф Игнатиев“ е над 24 млн. лв. и трябва да приключи до края на годината.

2 коментара

  1. Светлио каза:

    абе вие лудии ли сте ценете го този човек беее !! Фандъкова е уникален човек ии направи толкова много за София … ФАЛШИВИ СТЕ !!

  2. Асен каза:

    Kакво …. отново да ви светна ,че Джи Пи Груп е една от малкото фирми който работи качествено !!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране