14.09.2017 | 12:44
Фирмата с клиповете за европредседателството с опровержение: Дълбоко сме огорчени от публикацията ви (документи)
Съдружникът в „Ди индъстри“ опровергава данните от Търговския регистър, не били верни
Милан Зарев

Фирмата „Ди индъстри“ ООД, която ще прави клиповете за българското европредседателство, изпрати до МИГNews.info драматично опровержение по повод публикацията ни, че е създадена на 1 септември, регистрирана е в Агенцията по вписванията на 12 септември, а на 13 септември печели обществената поръчка на ведомството на Лиляна Павлова. Искането е изпратено от съдружника във фирмата Милан Зарев, който развива конспиративни теории от рода на: авторите са „хора които търсят сензацията“,  с „основен бизнес – изнудването“ и, разбира се, “имат интерес от спечелването на въпросната обществена поръчка“.

В обясненията си Милан Зарев не коментира данните от Търговски регистър, но е абсолютно убеден, че чрез подобни неверни твърдения се „хвърля сянка върху усилията на държавата по подготовката на българското председателство на ЕС“.

Публикуваме опровержението на Милан Зарев. Вижте Тук

А това е актуалната информация от Търговския регистър, която показва, че на 1 септември 2017 г. е сключен дружественият договор между едноличната фирма на Димитър Гочев „Гох продъкшънс“ и физическото лице Милан Зарев, а вписването в Агенцията по вписванията е на 12 септември:

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране