12.12.2018 | 19:28
Генерал Деси пак на пазар: Черен „Мерцедес“ на платното, поне четири блокирани коли
От любимия и скъп бутик са две от най-запомнящите се рокли - розовата от букле и бяло-черната от дантела за 12 хил. лева

Очевидно „първата дама“ Десислава Радева отново се готви за височайша визита. Жената на президента е в любимия си бутик на пъпа на София, където съвсем наскоро нейната охрана влезе в пререкания с КАТ заради каране в насрещното.

За това сигнализира читател на Tribune.bg. Човекът е видял как Радева, облечена в сива жилетка, влиза в магазина след 12:30 днес. Била е придружавана от охранител, който влязъл с нея вътре в бутика NEVENA.

Въпреки че човекът не е видял дали черният Мерцедес, с който се води президентшата, спазва правилата за движение, начинът, по който е паркирана колата, е меко казано безобразен. Най-малко четири други автомобила са блокирани, а колата на Радева е по средата на платното.

Останалите участници в движението се чудят как да заобиколят огромното черно возило.

И преди сме ви разказвали за ателието на NEVENA, което е едно от любимите места за пазаруване на „първата дама“, откъдето тя се снабдява с официални тоалети.

Оттам са две от най-запомнящите се рокли, с които Радева се появи на международни визити – като розовата рокля букле и бяло-черната от дантела за 12 хил. лева.

Това е национално позорище!, написа в страницата си във Фейсбук Антон Тодоров.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране