19.04.2017 | 20:05
Главният прокурор заплашвал Сашо Дончев
Сотир Цацаров му казал, че неговото поведение започнало да става неприемливо и нетърпимо за него

Главният прокурор Сотир Цацаров поискал обяснение от издателя на в. „Сега“ и собственик на „Овергаз“ Сашо Дончев за близките му отношения с партията на Христо Иванов „Да, България“.

Твърденията отправя самият Дончев по време на работен обяд с Дамския бизнес форум, състоял се на 30 март 2017 г., а запис от срещата беше качен в платформата YouTube. „Аз бях поканен от главния прокурор преди две седмици, за да ми каже, че моето поведение започва да става неприемливо и нетърпимо за него. Какво е това нещо, че аз подкрепям „Да, България“, какво е това, дето мойта телевизия BiT, в която моят приятел Сашо Диков го е превърнал в централен образ и разбира се в. „Сега“ и Комарнитски. И аз го гледам и му викам: „Вие какво искате да ми кажете?“, разказва Дончев.

В отговор Цацаров казал: „Г-н Филчев дори ми каза, че съм много мек в реакциите си“. Дончев заявил, че няма нищо общо с партията на Христо Иванов и че няма нищо общо с BiT.

„И този нахалник какво ми каза: Аз не смятам, че нямате право да го правите – което на мен, нали се сещате след всичко това, което ви казах… Аз му казах: „Вие какво си въобразявате? Аз не ви се обяснявам, аз ви информирам“. След като тази институция си позволява да ме заплашва, вие разбирате ли в какво общество живеем?“, разказва още Дончев.

От партията на Христо Иванов обявиха, че по този повод ще дадат извънредна пресконференция в четвъртък.

споделяне в социални мрежи


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране