06.10.2017 | 11:06
Грозно: Вицепремиер и депутат от ГЕРБ заплашват в ефир водещия Виктор Николаев
Грозна и унизителна гледка в сутрешния блок на Нова телевизия!

Грозна и унизителна гледка в сутрешния блок на Нова телевизия!  В предаването днес един след друг гостуваха депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров и вицепремиерът и лидер на националистите от НФСБ Валери Симеонов като и двамата си позволиха да отправят заплахи в ефир към водещия Виктор Николаев.

Първо при разговора с Тодоров, който разпалено говореше срещу президента Румен Радев за сделката с грипените, журналистът попита дали става дума за „шайка“. Това видимо изнерви депутата от ГЕРБ, който преди да стане гербер бе яростен критик на режима на Бойко Борисов и публикува „разследващата“ книга „Шайка – Бойко, Росен, Цецо и другите“.

„Много силни думи. Ще ви изядат хляба. Тя и вашата колежка беше тръгнала в такава посока, ама гледам -липсва столчето ѝ. За такъв въпрос, аз ако съм шеф в телевизията, уволнявам“, каза Тодоров.

Веднага след гостуването на Тодоров, водещият на сутрешният блок на Нова телевизия трябваше да изтърпи и други язвителни забележки за това, че мястото до него е празно. И то от много по-високо ниво.

„Не се опитвайте да клатите държавата“, каза вицепремиерът Валери Симеонов минути по-късно, разярен от разкритията по скандала „Кумгейт“. Николаев попита „Аз клатя държавата или вие?“

„Нека не влизаме в жълтини и да превръщаме темата от „Кумгейт“ в не знам и аз какво. За мен виновен е кметът на Хасково. Той е назначил хора на временен договор и после не е провел конкурс, а им е направил договора постоянен. Вие, например, също сте били назначен на временен договор, после са ви го направили постоянен. Вижте колежката ви, беше тук, а ето, останахте си сам“, прояви остроумие Симеонов.

После той добави: „Аз, ако бях злонамерен, сега щях да направя един „Викторгейт“ за вас утре и да го обявя например, същото е“, каза вицепремиерът.

Изявленията на двамата политици от управляващото мнозинство веднага предизвикаха лавина от коментари в социалните мрежи.

Ето някои от тях:

Анна Заркова, журналист:

„Като журналист за 25 години, при всички власти, които са се сменили, 3 пъти съм заплашвана с уволнение за това, което пиша: веднъж в кабинета на един министър, втори път – в кръчмата от един зам.-главен редактор, подпийнал, трети път – в коридора от един от предпоследните издатели на вестник „Труд“.

Но през всичкото това време не съм и сънувала, че е възможно да се случи това, което видях днес в ефира на Нова телевизия: двама депутати от управляващата коолиция общо три пъти в едно предаване да плашат водещия, че ще му истине мястото! И да му напомнят саркастично, докато той ги интервюира, че столът на колежката му до него е празен, понеже и тя много питала!.. Докато гасях телевизора, за да не гледам унижението на Виктор, бях сигурна, че след правителство на Борисов -3, държавата трябва да се закрие с всичките си институции – от парламента до съюза на журналистите. И след туй, ако остане по тия земи някой човек под 80 години, отново да я изгради.“

share button


6 коментара

 1. Сами си пожелаха тази участ журналята! каза:

  Докато слугуваха, за да натрупат капитал добре им беше, нали?!
  Пускат димки, че уж критикуват управляващите, а не са спирали със слугинажа!
  Ако очакват българина да застане зад тях, МНОГО закъсняли!!!
  „Га йеди кифтета н’рива“, ей това са горките журналя…
  Преди 20 години имаше едни „дейни“ журналя, които втълпявяха на българина, че демокрацията и същевременно СДС са раят стъпил на българска земя и прокопаха пътя на слугинажа, но и никой след това не се опита да се противопостави и остана на райската хранилка със заплати десеторно по-големи от мнозинството работещи българи, които си мечтаеха някой да задава правилните въпроси, а именно има ли осъдени за престъпленията на политиците след 1989 година?!

 2. Покемон каза:

  Пълна чистка на герберските некадърници!

 3. Ваня Вълчева каза:

  “ За простия човек не питай, той сам ще се обади“. Народна мъдрпост

 4. Броуди каза:

  Ти, драги си реви за мутро-мафиотите! Щом са ти на сърце, давай! Но не плюй по Виктор- свестен човек , за разлика от теб!

 5. Мирослав Борисов каза:

  Защо се допуска Антон Тодоров до екрана и кой разрешава достъп натоя не преуспел БКП активист на тоя бащаму е бил активен борец ие убил човек с мотика . Та товя ли БКП нагаждач дава от екрана акъл .

 6. ЕНЧЕВ СОЛ ТАШАК НА КУРНЕЛ КОСТОВ каза:

  КВО СТЕ РЕВНАЛИ ЗА ТАЯ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА ВИКТОР НИКОЛАЕВ ?!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране