24.05.2016 | 15:27
Халваджиян се изгаври с жената на шефа Дидие Щосел – тя го плаши с убийство
Спретнаха й скрита камера с Калин Врачански, при което Галя побесня и заплаши съпруга си

Продуцентът  Маги Халваджиян се изгаври жестоко с жената на шефа на Нова Дидие Щосел – Галя. Той й спретна скрита камера с Калин Врачански, заради което дамата побесня.

Обичайно Калин Врачански влезе в ролята на сервитьор за скритата камера на популярно шоу, което тече в момента. След като истинска сервитьорка взе поръчката на две дами, едната стана от масата, за да говори по телефона, който бе оставила на бара да се зарежда.

В този момент „сервитьорът“ Калин Врачански пльосна пред Галя Щосел две чинии, които нямат нищо общо с поръчката им.

Врачански си тръгна, за да носи и други неща, а в този миг приятелката на жената на шефа на Нова тв се върна. Недоумяваща какво става, Галя я попита дали е видяла Калин Врачански, който им сервирал.  Приятелката й каза, че не го е виждала. „Чакай, луда ли съм, или е той“, попита Галя, при което приятелката й просто вдигна рамене.

След малко обаче всичко се разкрива. Калин Врачански се връща с комплимент от заведението, тъй като поръчката е объркана.  „Сервитьорът“ извика управителката на салона, за да й се оплаче, че вече шести път му бъркат поръчката и той започва да се ядосва. След като става скандал, Галя Щосел се изнервя и започва  да повтаря, че явно това е някаква шега и снимат със скрита камера.

„Аз ги знам тези номера на телевизията, защото съпругът ми е г-н Щосел“, казва Галя. Накрая Калин Врачански им дава поканите за шоуто „Като две капки вода“ и си тръгва. „Край, щe го убия. Мъртъв е, ако има нещо общо с това“, закани се Галя.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране