18.06.2016 | 10:52
Храненик на САЩ плаши: Руски инструктори обучават хиляди Динковци у нас!
Подготвяла се среща между Бойко Борисов и Владимир Путин заради енергийните проекти

„Български националистически групи като тази на Динко сами канят руски инструктори, за да ги обучават. Аз знам за две групи, в които влизат хиляди хора. Това е изключително сериозно и опасно за страната ни“. Това заяви издържаният от САЩ и „Америка за България“ бивш дипломат и бивш служител на Държавна сигурост Илиян Василев. „Енергийният шлем не е преставал да действа. Неслучайно в момента се подготвя среща на премиера Бойко Борисов с Владимир Путин“, коментира той проекта АЕЦ „Белене“, за който страната ни трябва да плати половин милиард лева.

„Цялата история с Черноморския флот е пример за неновина и хибридна война. Цялата държава беше вкарана в обяснителен режим за нещо, което никой не е искал. Не трябва да се държим шизофренично. Или вярваме на сигурността си, която ни осигурява НАТО или на една ментална група, която още не е част от алианса“, заяви Василев по повод новината, че страната ни е била поканена да участва във флотилии с Турция и Румъния срещу Русия.

Заедно с него гост беше и журналистката Елена Йончева. „За пръв път българският премиер Бойко Борисов назова нещата с техните имена. На неговото бюро има достатъчно документи и той явно е разбрал какво очаква България и реши да действа. В региона вече има война и ние трябва да бъдем много внимателни“, каза още тя по повод изказването на премиера, който заяви, че страната ни няма да участва във война срещу Русия.

8 коментара

  1. 4INGIZ каза:

    Абе то родоостъпници ,бив..ама тоя само дето оная работа на Обама не му стър4и от устата..гледай докъде стигнахме..Рушняците имат три военни бази извън Русия,а американците..колко мислите???820..-Е кой е агресора??

  2. Един болшевик каза:

    Руснаците не са славяни. И никога не са защитавали безкористно други славяни. Напротив. Постоянно са търсили начини да ги завладеят. Това с „братството“ между русия и България си е една долна пропагандна мантра, измислена още от руския царизъм, за да оправдае опитите си да завладее Балканския п-в, и по-късно реактивирана от Сталин със същата цел. Набезите на отрядите на Дибич Забалкански са донесли единствено и само смърт и опустошения на мирното българско население, което е живеело в пъти по-добре от руските роби – крепостни селяни.

  3. Динк0ф каза:

    Соросоуродо Или Ян

  4. Дядо Йоцо каза:

    Ето, отново Русия се грижи за България и ЕС. А уж сме противници. А пък приятелите от НАТО, въобще не ги интересува за суверенитета ни и неприкосновеността на Европейската граница.

  5. Иван Николов каза:

    Копеле американско, нека тези хиляди Динковци да заведат тебе и шибаната ти америка в АДА!

  6. Добрин каза:

    Жалко че тази твар беше посланик в Москва.Не разбра че по-добре славянски инструктори да ни обучават от колкото задокеански.На какво ще ни научат американците?Как да се продаваме, как да заробваме други народи или как да разпалваме братоубийствени войни?Защото те само на това могат да обучават.Най-добре им се удават тези науки.А за Илиян – просто е жалко че човек на толкова години за които държавата е харчила средства да го учи не е проумял такива основни неща – че не американците ще ни защитят от някого, а други славяни ще ни защитят.Затова сме славяни да се защитаваме едни други.

  7. Монкова каза:

    Този може да предаде държавата ни в изгоден за него момент.Миризлива твар,която тежи на горката земя.Охранен съсел,измъкнал се от бърлогата си,раздава хипотези наляво,надясно.На такива хамелеони,не трябва да се дава трибуна в български сайтове и електронни медии.Премести се зад океана и ближи з…..а на афрото колкото си искаш.

  8. Раде каза:

    Е омръзна ми да го коментирам тоя боклук!Нали иска демокрация!Всеки има право да кани когото си иска,стига да не се сдружава против България!!Ще се организират в групи и когато станат повече от половината гласуващи-почват да диктуват условия! Нали така е демократично? Не е по сороски,но е вярно!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране