06.06.2017 | 17:59
Христо Янев поиска уволнение, за да се запише на трудовата борса
Като причина за освобождаването му в заповедта за прекратяване на контракта се изтъква "несправяне с работата"

Христо Янев вече не е треньор на Нефтохимик. Раздялата обаче не е по взаимно съгласие, съобщи Burgas24.bg.  Младият и перспективен до скоро специалист е поискал да бъде освободен по член, който да му позволи да се запише на трудовата борса.

Като причина за освобождаването му в заповедта за прекратяване на контракта се изтъква „несправяне с работата“. В последните седмици в медийното пространство се завъртяха две възможности, където Христо Янев да продължи кариерата си – Локо (Пд) и Септември. Очевидно обаче след абсолютното фиаско срещу Витоша Бистрица никой не желае да привлече Христо Янев.

„Срамота е голям треньор с толкова претенции да чака пари от борсата“, шушукаха днес с горчивина на „Лазур“. Тънкият момент е, че той получаваше 6 хил.лева заплата, а спонсорът Павел Бошнаков го осигуряваше на реалната сума. Т.е. – в продължение на близо година без да работи Янев ще прибира от борсата 90 % от месечното си възнаграждение.

В същото време колегите от Бургас24 пишат, че футболистите на Нефтохимик са изпуснали премия от 5 хил.лева на калпак. Толкова им обещал спонсорът Павел Бошнаков, за да ги мотивира да излязат и играят здраво срещу бистришките тигри. Футболистите на Нафтата, селектирани от Янев, обаче бяха трагични – напълно безидейни и незнаещи какво правят на терена.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране