10.10.2017 | 0:01
И съпругът на пиарката на Борисов в УС на „Булгартрансгаз“
Делян Димитров е от Хасково и е близък приятел на Делян Добрев

Делян Валентинов Димитров, съпруг на премиерската пиарка Севдалина Арнаудова, е член на Управителния съвет на „Булгартрансгаз“, разкрива в. „Сега“. Кум на семейството е премиерът Бойко Борисов, както наскоро припомни самият той. Димитров е от Хасково и е близък приятел на Делян Добрев. Той е и в борда на държавното предприятие „Съобщително строителство и възстановяване“, което е на подчинение на Министерството на транспорта. В публичното пространство не може да се намери нито дума за образованието и опита на Димитров, освен че е племенник на бившия депутат от СДС Марио Тагарински и е работил като негов съветник по туризма и енергетиката в НС.

„Щом като ГЕРБ имали система за самоочистване, както твърдят, значи има налице някаква мръсотия. В Пазарджик, откъдето съм народен представител, има редица скандали, свързани с управляващата партия“, заяви в радиоинтервю депутатът от „БСП за България“ Славчо Велков. Той даде за пример скоропостижно напусналия поста общински председател в Септември след трагичния случай с убит човек. Велков припомни и за кмета на Септември, който е от ГЕРБ и срещу него има няколко наказателни производства. По думите на Велков шуробаджанащината в ГЕРБ е налице.

„ГЕРБ не разбират, че идва началото на края им, но Бойко Борисов добре го осъзнава. Те не приемат определението на скандалите с „гейт“, но да им обясня, че тази дума има още едно значение и то е „изход“, категоричен бе Велков. Целта на БСП е да показва всичко, което е против обществото, допълни депутатът.

2 коментара

  1. Msl каза:

    Декларацията му за доходи е публична а жена му е чиновник. Над 1,6 млн кредити при 80.000 годишен доход. Само за самоучастието което иска всякка банка от къде.
    ОБЗАЛАГАМ СЕ ЧЕ ИМОТА НЕ Е ПРЕХВЪРЛЕН НА РЕАЛНАТА ЦЕНА И Е ИМАЛО И ТОРБА ПАРИ ПОД МАСАТА!

  2. Анонимен каза:

    Севде, да ти дам и моя адрес да ми отказваш две години…
    Ама пари нямам, само пупра😏
    😁😁

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране