25.04.2015 | 18:22
Илиан Илиев за бивш съотборник в „Левски“: Ракията убива и малкото му умствени клетки
Треньорът афектиран от изказване на "синя" легенда
Пламен Славов, Блиц

Бившият треньор на „Левски“ Илиан Илиев изрази възмущението си от изказване на бивш свой съотборник, когото обвини, че прекалява с ракията. Специалистът коментира думите на Пламен Николов в интервю пред столичен ежедневник. Славният защитник на „Левски“ твърди, че Илиев отпратил Ивайло Чочев от „Герена“, в което всъщност няма нищо вярно.

„Ще ви разкрия, че Чочев имаше огромно желание да заиграе в „Левски“. Отиде на „Герена“, но Илиан Илиев не се впечатли особено. Не му обърна никакво внимание и не се разбраха“, казва Пламен Николов, който през 1984 година става Футболист №1 на България.

„Твърдението на Пламен Николов не е вярно. Той от много време е сдал умствения багаж“, отправи критиката си Илиан Илиев към плевенчанина. „Никой не ми е водил Чочев в „Левски“. Пламен Николов може при някой друг треньор да го е водил, не знам защо така говори. Нямам конфликт с него, едно време играхме заедно в „Левски“. Очевидно бърка сериозно“, недоумява Илиев.

„Не, всъщност имам обяснение за грешката, която прави. Може би към Плевен ракията е по-силна. Тя убива и малкото му умствени клетки. А и засяга паметта“, добави Илиан Илиев. „Желая само успех на Чочев. Дано да трупа мачове и да продължи със силното представяне. Има много добър ляв крак“, каза специалистът за новата звезда на Палермо.

Треньорът на Интерклуб Луанда в момента е концентриран към поредния важен мач – гостуването на Академика до Лобито. Воденият от Илиан Илиев тим е лидер в класирането в Ангола със 17 точки, колкото има и Кабускорп.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране