12.11.2017 | 0:01
Ивет: Подготвям се като спартанец за новия сезон
Атлетката допълни, че все още не е имала възможност да изпробва новата настилка в зала "Арена Асикс"

Любовта, позитивната енергия и удоволствието задържат все още на пистата участничката на 4 олимпийски игри – Ивет Лалова. 33-годишната красавица се подготвя за новия сезон, а в момента тече най-тежкия период от тренировките ѝ.

„Почивката свърши отдавна. В момента съм в пълна бойна подготовка за зимния сезон и за следващата година. Подготовката започна още през октомври и в момента е най-тежкият период. Днес е моят почивен ден. В абсолютно железен режим съм, спартански – само тренировки, хранене, спане, почивка, възстановяване. Няма друг начин. Това ми носи огромно щастие и удоволствие, позитивна енергия, любов… и защото ми е кеф“, каза с усмивка Лалова.

Атлетката допълни, че все още не е имала възможност да изпробва новата настилка в зала „Арена Асикс“ (бивша „Фестивална“), но потвърди, че утре ще присъства на откриването й. Въпреки това тя намери време да се включи в кампанията за превенция на диабет и да сподели любимите си рецепти с фенове в столицата.

„Ако всички мислим само за себе си и гледаме да ни е удобно и хубаво, смятам че светът няма да върви в добра посока. Едни такива мънички жестове, малка подкрепа, може да промени нечии живот. Вече за трета поредна година съм посланик на тази кампания. За мен е огромно удоволствие и чест да мога да допринеса с нещо и да променя съдбата на много хора.

През последните години се запознах с много болни от диабет, участвах на техни сбирки в различни градове в България. Виждам и много хора, които мислят, че на тях не може да им се случи такова нещо, за това е важно да информираме и да говорим за тези неща. При положение, че толкова елементарно нещо, като ежедневна физическа активност, спорт и здравословно хранене са превенцията не само на диабета, а и на много други болести, едно мъничко усилие прави голямата промяна“, каза още тя.


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране