17.10.2018 | 0:01
Изключването на Alfa TV – новият тарикатлък на Сидеров, за да стане евродепутат
Вижте интересната гледна точка как основният враг на Сорос - Стив Банън ще бъде заблуден

По всичко личи, че нервната система на Волен Сидеров вече не издържа на мълчанието на неговия създател в телевизията и в политиката Валери Симеонов. След като вече близо половин година Сидеров продължава да пита Симеонов дали ще го сложи за водач на евролистата през май догодина, а Симеонов все отлага този отговор, дойде и последният номер, който обаче е доста изтъркан.

По този начин, преди избори някогашните собственици на кабеларки или продуценти в частни предавания, сами се дърпаха шалтера в знак на протест, че управляващите ги притискат.

Това, което се случи вчера с Alfa TV обаче далеч надмина всякакви степени на идиотщина, защото самият собственик Сидеров е коалиционен партньор в настоящото правителство.

Като се има предвид топлата му връзка с Николай Бареков, спокойно бихме могли да се съгласим с гледната точка на анализатора Божидар Божков, който е написал днес на стената си във ФБ:

Това театро на Сидеров и Бареков цели да бъде убеден Стивън Банън, че двамата са най-автентични консерватори, които либералната власт в София мачка, за да ги настани насред финансовите потоци на фондацията си „Движението“.

Все си мисля, че като врял и кипял Банън няма да се върже. От другата страна на кантара обаче имаме балканския тарикатлък и досегашен опит на двамата в това да се настаняват именно насред най-разнообразни (често противоречащи си) финансови потоци. Затова оставям някой и друг процент на пословичната американска глупост да победи, та Банън да бъде заблуден и изигран.
Така или иначе – с изключването на телевизията – спектакълът „Волен и Бареков се курдисват при Банън“ започна
“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране