Зареждане

Напишете

ГАЛЕРИЯ

Как ще се извинят Btv и Петър Нанев на ген. Петров?

share

Ще се извинят ли Би Ти Ви и позорният репортер Петър Нанев, по-известен вече с прякора Онанев, за грозната и поръчкова атака срещу генерал Николай Петров?! Ще имат ли доблест от медията претендираща за обективност да признаят, че очерниха един достоен българин, един от най-честните министри, които сме имали през последните 28 години?! След проверката на прокуратурата е пределно ясно, че той е действал законно, за доброто на болницата.

От журналистическа гледна точка и, ако все пак имат някаква доблест в себе си, е редно да излязат с официално извинение от Би Ти Ви към генерал Петров. Защото въвлякоха името му в грозна атака, очерниха го, принизиха го, а той със своя висок морал и чест реши да подаде оставка и да не подлага на омаскаряване правителството, както и близките си.

Фактите вече са ясни – един поръчан одитен доклад от времето на служебното правителство, назначено от Румен Радев, за щастие не успя да изпълни своята цел, а именно – да очерни човек като генерал Петров. Две прокурорски проверки доказаха, че той няма никаква вина и не може да му се търси никаква назателна отговорност.

Изводите за „разследванията“ и за морала си правете сами! А Би Ти Ви незабавно да се извини, ако им е останало достойнство след играта на поръчки…

споделяне на връзка

Етикети:

1 Comments

  1. трез 13.11.2017

    успяяяяя успяяя Петров е чист ама след баня

    Отговор

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.