09.07.2015 | 0:08
Клип с цигани, които живеят на гърба на българите и хвалят Бойко, взриви мрежата (видео)
Мургав ром обяснява, че на 40 години ще има 20 деца, които ще гласуват за ГЕРБ

Видео, в което видимо цигани възхваляват особата на премиера Бойко Борисов и как той им осигурявал охолен живот, се превърна в хит в социалните мрежи.

В него трима души, един зад камера и двама пред, демонстрират задоволството си от получаваните от Бойко Борисов помощи. Любопитен за отбелязване факт е, че видеото е публикувано на 17 декември 2013 година – период, в който първото правителство на ГЕРБ вече не е на власт. Разбира се, съществува вероятността кадрите да са записани с по-ранна дата.

Млад ром (от видеото разбираме, че е на 24 години) е основният „говорител“ на бившия премиер. В рамките на видеото той коментира колко пари получава от помощи, как вече има четири деца и ще ги утрои в следващите няколко години, за да взема още повече финикийски знаци от държавата.

Впоследствие се появява по-възрастен мъж, с видимо наднормено тегло, който буквално пошляпва разголения си корем и твърди, че криза в държавата, предвид завидния му търбух – нямало.

В края на видеото „говорителят“ разкрива, че помощите, които получавали, били задължителни, за да не „правят бели“ ромите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране