29.06.2018 | 13:44
Колко милиона има Борисов? Островът само повдига въпроса …

Колко милиона има Борисов? Островът само повдига въпроса, че момчето е бедно, няма си нищо, филии с мас, картофи садил, сега живее скромно.

Когато излезе записът с Мишо Бирата, Боеко също така гневно и искрено обясняваше в парламента, че това било манипулация, монтаж, Дачков нещо направил, звънял му да му запише репликите. После сам си призна, че не било „редно“ да нарежда на шефа на митницата, ама липсвала една псувня за Първанов…

А за острова – не е толкова прост. Има и по-сладки неща от остров. И защо му е остров, като си има цяла държава – както показва карикатурата на Комарницки.
Ама такива забогатели от власт имат проблем – трудно могат да си харчат парите.
Ей за това говорихме сутринта в България он ер, казах им, че през годините винаги се появява по някоя телевизия, която да засегне теми с Борисов и после я опраскват.
Имам лоша новина за Боеко – като натискаш дълго време надолу медии, то е като някаква топка, която натискаш под вода, един ден я изпускаш и тя излита нагоре. Излиза на яркото слънце и всички я виждат.

Като се разклати Боеко, изгуби избори, разбутат му коалицията, ще почнат да излизат в медии един след друг живи свидетели, кой кога му носил чанта с нещо си като главен секретар, кой какво видял да взима като кмет, на кого му прецакал бизнеса като премиер, кого излъгал, как наредил еди какво си, какво си поискал, кой какво купил от негово име и т. н.

Да сме живи и здрави, на тоя главен прокурор („Ти си го избра“) му изтича мандатът, на ВСС също ще изтече. Няма вечни хора. Няма вечна власт. (А и „нашите хора“ прокурори обръщат палачинката, като видят накъде духа вятърът. Хеле пък медиите). А на Балканите има реваншизъм, като се огледа човек наоколо, съдят министри, премиери. Ще дойде ден и у нас. Като го казвам, все не ми вярват. Ето, пак го казвам.

ПП – Поисках да видя пуснали ли са запис от предаването в сайта на България он ер. Гугъл показа, че са го пуснали още в 9 часа, но линка не се отваря, заглавието го няма в сайта в темите от сутрешния блок.

Иван Бакалов, Фейсбук

1 коментар

  1. Gencho Petkov каза:

    Свободата на словото – фалшиво отвсякъде!
    Честито 130 място по Свободата на словото.
    Под нас е само Арктика, която няма медии 😉

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране