30.06.2015 | 11:08
„Копърките” на протест, сритаха оператора на „Господари на ефира“
Глутница „бакшиши“ се саморазправя с репортера, каза водещият на „Здравей, България“

Репортерът на „Господари на ефира“ Влади Василев и операторът са били нападнати пред входа на Министерството на транспорта от гневни таксиметрови шофьори заради скандалните разкрития за това как коли с отличителните знаци на фирмата „СК Стилтранс”  извозват пътници за 70 лева от входа на летището до „Младост“.

Маршрутът е с дължина само 13 километра, припомня водещият на „Здравей, България“ Виктор Николаев. „Глутница „бакшиши“ се саморазправя с репортера на „Господарите“. Наглостта на „копърките“ продължава“, каза още той.

Екип на „Господари на ефира“ отишъл пред транспортното министерство, за да отрази протест на служителите на фирмата, според които журналистите им „взимат хляба”. Той бе посрещнат с груби и цинични думи, бутане и заплахи от протестиращите. Чуха се епитети като „боклуци”, „нещастници”, „мърши” и други подобни.

„Защо ме риташ“, крещеше операторът, а яките момчета обясняваха, че нямал право да ги снима без тяхно съгласие.  „Кой ви е платил , за да дойдете тука?“, крещеше шефът на фирмата Яне Янков. „За лекарства да ги дадеш тези пари, които си взел! Дай ги и за свещи, майка ти да е..а!“, заяви той. Не ми посягай на хляба, нещастник, добавя негов служител.

Заплахите и опитът за саморазправа с репортера Влади Василев станаха при абсолютното бездействие на служител на МВР.

2 коментара

  1. Бате Лазко каза:

    Прав си „Наблюдател“. Явно лизинговата мафия иска да разчисти пазара от свободните таксиметровите фирми, които не дават лизингови автомобили на шофьорите и не ги заробват да изплащат колите на тройна цена. Относно „Измекярите на ефира“: ДА -ТЕ СА ПОРЪЧКОВИ И ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛИСТИ! Ако ДАНС ги „закачи“ със СРС-та за кратко време ще ги опандизят доживот. Халваджян е пътник!

  2. Наблюдател каза:

    Браво на таксиметровите шофьори. Така се отстояват правата! Вижте какво направиха във Франция с Юбер! Влади Василев е провокатор и подкупен журналист. Видно е, че цялата серия репортажи и интервюта са нагласени, изрязани от контекста и облагодетелстват големите ЛИЗИНГОВИ таксиметрови фирми ОКЕЙ Супертранс и Йес енд Йелоу! Всеки ПРОСТ и ГЛУПАВ народ си заслужава управниците и журналистите!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране