09.04.2017 | 0:01
Корнелия Нинова си купува гащи от столичен мол
Любимият й бутик се намира на столичния булевард "Дондуков"

Корнелия Нинова си е спретнала предпразничен шопинг, пише вестник „Ретро“. Лидерката на БСП успяла да отдели два часа от натоварената си програма, за да си напазарува бельо за новия пролетно-летен сезон. Шефката на червените помолила личния си шофьор да я остави в центъра на столицата, като не поискала той да я придружава в обиколката по магазините, защото можела да се справи с носенето на торбите и сама.

Всъщност Нинова с бойна стъпка крачела по тротоарите, устремена към любимия си бутик за бельо, разположен на столичния бул. „Дондуков“.  Корнелия го предпочитала, защото предлагали само български стоки, а цените били народни. Лидерката на социалистите прекарала дълго време сред закачалките и подложила продавачката на кръстосан разпит, като се интересувала най-вече от материите и прецизността на изработката на бельото.

След като приключила с подбора, Нинова помолила магазинерката да опакова покупките й в непрозрачна торбичка, защото не искала пешеходците по улиците да забележат новото й бельо. Всъщност минувачите почти не я разпознавали, защото този път Корнелия не носела костюм за 250 лева, а била облечена съвсем неглиже. Впечатление обаче правели обувките й с твърде заострени муцуни, които стилистите определят за демоде.

Поначало Нинова не била почитателка на токчетата, но заради ниския й ръст и окръглената фигура всички я съветвали да залага на високите обувки, защото издължавали силуета й. Най-много пари обаче шефката на БСП не пръскала нито за елегантните ансамбълчета в ярки цветове, с които изгряваше по всички телевизии по време на предизборната кампания, нито за марковите си чепици, а за прическата си. Корнелия посещавала фризьор поне 2 пъти седмично, защото не умеела да оформя косата си сама, а на „Позитано“ се шегували с нея, че по прическата посрещат, а по ума изпращат.

1 коментар

  1. Манол каза:

    МИГ, къде виждате Корнелия да си „купува гащи“ бе да еба майка ви скапана ?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране