20.05.2017 | 14:50
Кристиан Костов напуска България
В Москва е неговото семейство и училището му.

17-годишният Кристиан Костов напуска страната ни след второто си място на Евровизия. Още преди месеци момчето е прието в най-престижния университет в САЩ, който му отпуска огромна стипендия, за да учи пеене и композиране.

Младият талант в момента живее между България, където е кариерата му, и Русия, където е роден и отрасъл. В Москва е неговото семейство и училището му. Много скоро обаче това раздвоение ще приключи и то в полза на трета страна – САЩ.

Амбициозният тийнейджър е категоричен, че второто място на Евровизия не е върхът в кариерата му, а само нейното начало. Той е решил да става истинска звезда и то там, където е най-трудно – в Америка. Цели се не в Евровизия, а в „Грами“, пише „Уикенд“. Малкият Крис, както наричат певеца още от участието му в „Х Фактор“ преди две години, е приет в „Бъркли“. Това е най-престижният университет в САЩ, само една година обучение там струва 50 хиляди долара. Момчето не разполага с тези пари, а баща му е готов да тегли огромен заем, за да финансира обучението му. Кристиан обаче не иска да го заробва с лихви, които да плаща цял живот.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране