10.04.2018 | 19:34
LIDL пуска нова продуктова линия за бебета и деца
Веригата обединява усилия с Българската педиатрична асоциация в подкрепа на младите семейства

Лидл България обяви новата си продуктова линия Lupilu, предназначена за бебета и малки деца. Всички продукти са с високо качество, създадени с грижа за детето и сертифицирани от международни институти. Продуктовата линия Lupilu e резултат на дългосрочните усилия на компанията в подкрепа на младите семейства.

Към момента Lupilu предлага над 40 артикула от различни продуктови групи – сертифицирани бебешки био храни, пелени, дерматологично тествани от института Dermatest Германия, продукти за хигиена на бебето и перилни препарати, които ще бъдат постоянно в асортимента на веригата. В допълнение, под марката Lupilu, веригата предлага и висококачествени акционни бебешки и детски дрешки, включително от биопамук, който вече е добре познат на българския пазар. Продуктовата линия продължава да се разширява и в близките няколко месеца предстои влизането на още 5 козметични продукта.

Тази продуктова линия е продължение на фокуса, който Lidl поставя върху подкрепата на младите семейства с деца. Когато става дума за детски продукти, качеството винаги е основен приоритет, затова и всички Lupilu продукти са тествани и сертифицирани от водещи институти. Щастливи сме от факта, че и Българската педиатрична асоциация припозна нашата марка Lupilu като един добър избор при отглеждането на детето. Вярваме, че както с нашите качествени продукти, така и с всички инициативи, които развиваме в тази посока, ние помагаме на младите семейства и им осигуряваме повече и по-добри възможности в грижата им за децата“, сподели изпълнителният директор на Лидл България Милена Драгийска.

Българската педиатрична асоциация (БПА) подкрепи марката, предоставяйки логото си и знака „препоръчано“. „Това решение бе взето от експертите на БПА, след като имахме възможност да се запознаем в детайли с пълната документация, свързана с произхода, производството и качеството на всички продукти с марката Lupilu. Категорично можем да заявим, че те отговарят напълно на най-високите европейски стандарти за детски стоки“, коментира проф. Владимир Пилософ, председател на УС на БПА.

С развитието на своята продуктова линия Lupilu, Лидл България си поставя за цел да предоставя не само качествени продукти на разумна цена, но и да осигурява добавена стойност и подкрепа на младите семейства в грижата за техните деца. В тази връзка Лидл България обединява усилия с Българската педиатрична асоциация, за да осигури допълнителна експертна информация и полезни съвети в отглеждането на децата. Наръчникът, издаден съвместно с Асоциацията, ще помага на родителите лесно и бързо да проследят двигателното, игровото и езиковото развитие на детето през първата година от живота му.

За нас партньорството с Lidl е важно, защото е взаимно и ни предоставя възможност важна информация, свързана със здравето и развитието на децата, да стигне до голям брой семейства. Надяваме се да бъдем полезни на всички родители с малки деца, защото профилактиката и навременно взетите мерки, когато има здравословен проблем, са от ключово значение“, допълни проф. Пилософ.

Наръчникът ще се разпространява в рамките на различни тематични инициативи и форуми, а на по-късен етап може да бъде дигитализиран, за да могат повече родители да имат достъп до него.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране