14.02.2018 | 0:01
Магове дерат по 2 бона за вода от Ватикана
Родните ясновидци си надуха тарифите, мамят и със сръбски чемшир

Родни магове искат по 2000 лева за магия за здраве, късмет и благоденствие, като използват вода от Ватикана и чемшир от Сърбия. Попитани защо е толкова скъпо, те се оправдавали, че вносните стоки борели злото с по-голяма сила.

Жена от столичния кв. „Младост“ разказва, че отишла при популярен ясновидец за лична прогноза, защото синът ѝ дълго време не си намирал работа. Екстрасенсът я посъветвал да направи триседмичен курс за очистване на аурата за общо 2100 лева. Процедурата се оскъпявала именно заради светената вода, която внасял директно от Ватикана. Сипвал я с тайнствени билки в 21 малки шишенца, с които трябвало да се пръска леглото на каръка в продължение на трите седмици. Чемширът, с който се поръсвала водата, също бил вносен. Край Владинското езеро в Сърбия имало енергийна местност, където растели най-полезните за здравето и душата храсти, а отскоро и родните магове започнали да пътуват дотам, за да си набавят билките. Транспортните им разходи оскъпявали крайната цена на услугата.

Хора на „ти“ с окултните ритуали твърдят, че сеансите поскъпнали и заради внос на мандрагора от Калабрия. Халюцигенното растение се използвало за вещерски ритуали още от Средновековието, а днес с него се правели амулети за успех при разводи. Друг хит на пазара са радестезичните Корани от Турция, които също са в пъти по-скъпи от обикновените издания. Миниатюрните книги стрували около 400 лева, но показвали с висока степен на точност дали някой има магия или родово проклятие. Шефката на Асоциацията на екстрасенсите у нас проф. Връбка Орбецова коментира, че маговете в България са станали твърде брутални. По думите ѝ духовните ритуали наистина помагали, но малцина умеели да ги прилагат.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране