03.03.2015 | 13:55
Мъжът на скандалната Кадурина строи театър за милиони
Артисти се чудят от какво е забогатял Бойко Илиев

Театралният режисьор Бойко Илиев, който е съпруг на скандалната шефка на Дерматологията във ВМА Мирослава Кадурина, строи частен театър в НДК, който ще бъде оборудван с най-модерната техника.

Помощението е около 300 квадратни метра, а фоайето още 100 квадрата. В него ще има книжарница, ще се прожектират видеозаписи на различни спектакли. Режисьорът договаря и друго помощение в НДК, в което зрителите ще пият кафе и чаша вино в антракта. Предстои да се закупи киноекран, а вече е осигурен мултимедиен проектор. В начинанието е включен и синът на Кадурина – Ники Илиев, който ще отговаря за програмата на културния комплекс.

Бойко Илиев обяви публично, че ще строи театър със собствени средства, което предизвика истинско изумление в артистичната гилдия. Колегите му се дивят откъде режисьор, който поставя рядко спектакли, разполага с милиони, колкото ще глътне мащабният проект.

2 коментара

  1. ПЕРАЛНЯТА каза:

    Кадурини , връщайте парите на Българския народ.

  2. Добролюбов каза:

    Прокуратурата се явява като висш регистратор на престъпленията случили се в ВМА. Недоверието в институциите както на местно, така и на европейско ниво ще продължи главоломно да спада,докато му писне на този иначе заспал народ.Хората умират като мухи,защото не могат да си закупят не животоспасяващи,а най обикновени медикаменти.“Генерали,“ „професори,“живеят в охолство,а обикновения човечец се чуди дали ще чуе кукувицата тази пролет. Повръща ми се от такива елементи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране