03.10.2017 | 0:01
Миа Сантова се връща като водеща в Нова тв
Тя ще се появи на екран през ноември

Миа Сантова се връща в Нова тв. Това съобщават от телевизията. Сантова ще бъде водеща на следобедната новинарска емисия в 16.00 ч. Тя ще се появи на екран през ноември като част от стратегията на „Нова броудкастинг груп“ за привличане на най-опитните и разпознаваеми журналисти в България.

“Щастлива съм, че Миа Сантова се завръща Нова тв, където стартира нейната професионална кариера. Натрупаният опит през годините, в съчетание с нейната телевизионна харизма, ще допринесат за осигуряването на още качествено и разнообразно съдържание на новините и актуалните предавания на медията“, коментира Силва Зурлева, член на борда на директорите на „Нова броудкастинг груп“.

Миа Сантова започва кариерата си като международен редактор в отдел „Новини“ на Нова тв през 1995 г.. Освен значими световни събития по-късно става и водеща на новините. След това става главен редактор на „Новини и актуални предавания“ на „Диема“, а по-късно оглавява и екипа на българското издание на женското списание Madame Figaro.

Водела е и авторско сутрешно публицистично предаване в ТВ7 – „Уикенд с Миа Сантова“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране