26.07.2016 | 0:01
Мика Стоичкова се омъжи, вече е госпожа Рамадан
Дъщерята на Камата беше с рокля на точки, а Айкут-с къси гащи

Голямата дъщеря на Христо Стоичков вече официално е госпожа Рамадан. Мика се омъжи вчера за бащата на детето си Айкут Рамадан, когото всички наричат Айки. Церемонията е била в съвсем тесен кръг, а булката е носела къса черна рокля на бели точки. Младоженецът е бил с къси панталони, като тоалетът му също е бил в черно и бяло.

Самата Мика се похвали със снимки в личния си профил в Инстаграм, към които написа: „Благодаря ви, че сте до нас в нашия специален ден“. Към снимките веднага заваляха поздравления. Булката показа и своята сватбена торта, която също е решена в черно и бяло – с много шоколад. Тя очаква да роди момиченце през септември и признава, че апетитът й към сладкото рязко се е изострил, откакто е бременна.

За сватбата на Мика и Айки се очакваше да бъде грандиозно събитие, затова много от приятелите на двойката са изненадани от скромния й формат. Самите младоженци обаче неотдавна споменаха, че ще се оженят, преди да се роди бебето, но церемонията няма да е помпозна, а скромна и в тесен кръг.

Фенове на Мика, които обичат големите и скъпи зрелища, се надяват, че тя все пак ще облече дълга бяла рокля, след като детето се роди.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране