21.09.2017 | 0:01
Мтел става А1
Telekom Austria Group ребрандира всички свои поделения в различните страни

Теклекомуникационният оператор „Мобилтел“ ще има ново имe – А1. Това става ясно от съобщения на собственика на компания – Telekom Austria Group. Идеята на австрийският гигант е да ребрандира всички свои поделения в различните страни, в които оперира, като ги обедини под едно ново име – А1.

Това е името на марката в Австрия и решението за налагането й навсякъде се основава на задълбочен анализ на пазарната среда и маркетинговия пейзаж, който показвал потенциал и силни страни на A1 като мощна международна марка, която обхваща всички ИКТ аспекти – мобилни, фиксирани, телевизионни, данни и облачни решения. По този, казват от Telekom Austria Group, ще се предостави едно общо изживяване и единни оферти за всичките над 24 милиона клиенти. Но също така мярката ще подсили позицията на групата на фона на постоянната консолидация на европейските телекомуникационни пазари.

Марката А1 вече е успешно въведена в Словения, а сега предстои да се наложи и при другите си дъщерни дружества – хърватското, сръбското и македонското, които са под името VIP, беларуският Velcom, както и българският Мтел.

Алехандро Платер, главен изпълнителен директор на Telekom Austria Group, казва: „А1 се възприема като особено отговорна, надеждна и перспективна от нашите клиенти. Марката се стреми да предостави общо клиентско изживяване, като свърже хората, местата и нещата с решения, които обогатяват опита на работата, живота и играта в дигиталната ера. Системата ни е достатъчно гъвкава, за да бъде универсално приложима, като същевременно позволява международна съгласуваност, както и удовлетворяване на индивидуалните и местните нужди“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране