08.08.2017 | 15:19
Не сме правили контакт през дупката на оградата!
Голямата булка

Виктор Николаев, НТВ: Няколко думи за случая, който засяга партията ви. Ваша кандидат-депутатка, координатор на партията в Костинброд – Анелия Велева, беше задържана, после я освободиха, после я върнаха в ареста, след като при акция на магистрала „Тракия“ за трафик на хора тя е уличена, че е участвала, поне според прокуратурата. Вие говорихте ли с нея, вярвате ли й? Или изчиствате партията от хора, които се занимават с трафик на бежанци срещу пари?

Валери Симеонов, обединен патриот, вицепремиер, интегратор, демограф, хотелиер, укротител на батки, шумозаглушител, унищожител на бежанския трафик и др.: Значи, първо, не става въпрос за координатор. Има разлика – тя е председател, избрана е от местната структура.

ВН: Председател.

ВС: От местните членове е избрана. това са над 1300 човека в страната. В никой случай никой не може да се гарантира за тези хора всичките. Те са избрани от местната структура. Имат авторитет там, тя си има авторитет в Костинброд.

ВН: Вие познавате ли я?

ВС: Естествено, че я познавам, да. Най-малкото, защото е тука в региона на голяма София, в района на София-Област. Познавам я, аз лично бях изненадан от това. Не се наемам да коментирам истина ли е, не е ли истина. Предпочитам да изчакам.

ВН: Тя какво ви каза? Направихте ли контакт с нея в периода, в който беше освободена?

ВС: Не съм правил никакъв контакт!

ВН: Сега пак е задържана.

ВС: Че… Не ми е проблемът Анелия Велева, за да търся срещи с нея. Имам достатъчно други неща и задачи да решавам. Кой каквото си е направил, ще си носи отговорност за това. Но тя си подаде (оставката), беше достатъчно лоялна, без аз да искам или някой друг да иска от ръководството, тя си подаде оставката. Така че въпросът е приключен, не виждам защо трябва да правим индийски сериал от това. Може би ви е много интересна темата.

ВН: Ама не е индийски, даже една серия не сме имали, те са с повече.

ВС: Ся. „Какво мислите, какво чувствате, говорихте ли, какво си помислихте, съчувствате ли“? Стига сега!

ВН: Ама не се дразнете, г-н Симеонов.

ВС: Добре!

ВН: Много е лицемерно, че ваш съпартиец – добре, че е напуснала – в партията, която се занимаваше с оградата, с бежанците като основна кауза, точно тя да печели по 600 евро (каквото е обвинението) за пренос на човек от Турция до Сърбия. Точно член на вашата партия е по-различно.

ВС: Вие съдия ли сте?

ВН: Не.

ВС: Току що произнесохте присъда. Предлагам ви – нека да изчакаме.

ВН: Казвам, че обвинението е такова.

ВС: Нека да изчакаме, а след това… Да, обвинения много.

ВН: Цитирам прокуратурата.

ВС: И много обвинения не бяха реализирани в съда. Не я защитавам – казвам, нито пък я обвинявам. Нека да изчакаме, пак ще коментираме, ако ме поканите. След като темата е изключително интересна за вас – ще занимаваме хората сутрин с това.

ВН: Ми, интересна е… Да, интересна е.

ВС: Поканете ме тогава пак.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране