Зареждане

Напишете

СПОРТ

Нешка Робева стана треньор на германския ансамбъл

share

Легендарната треньорка Нешка Робева ще подготвя ансамбъла по художествена гимнастика на Германия, обяви германската федерация по този спорт. Робева, която изведе българските грации до общо 7 световни и 10 европейски титли, както и до два сребърни олимпийски медала, ще води новия си отбор още на турнира за Световната купа в София в кая на март. Пред сайта на германската федерация тя заявява, че вече е започнала да работи по новите композиции.

„Радваме се, че можем да разчитаме на много опитната и успешна треньорка Нешка Робева. Смятам, че с нея ще успеем да постигнем нужния стимул, който е необходим, да направим решителната крачка на международната сцена“, заяви спортният директор на германската федерация Волфганг Уилям.

На поста Робева сменя друга българка – Екатерина Дуламова. Тя беше треньор на ансамбъла в последните две години и успя да го класира на олимпийските игри в Рио`16, където той се класира 10-и. В последните години Нешка Робева се занимаваше с деца-гимнастички в клуб „Левски“.

бутон за споделяне

Етикети:

2 Comments

  1. Данакова 05.02.2018

    Нешка отиде надалеч,за да не диша тук смръднята на омърхолевени фусти.Кобри,пепелянки и други смъртоносни влечуги,прогониха доказалата се българка във всичките си начинания.Задлъжнели до уши на държавата фльорци,днес се държат като съпруги на саудитски крале.Посредственост,демагогия,идиотско отношение към себеподобните,това може да се види и отбележи днес на много места в клетата ни татковина!

    Отговор
  2. БРАВО НА ГЕРМАНИЯ. ОЦЕНИХА ГЕНИЯТ НА НЕШКА РОБЕВА,А НАШАТА ФЕДЕРАЦИЯ Я ОТХВЪРЛИ.

    Отговор

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.