25.02.2017 | 4:29
Нинова и Борисов кръстоват шпаги във вторник
Дебатът е в Нова тв във вторник

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов прие поканата на Нова телевизия и ще участва, заедно с екипа, изготвил програмата на партията, в предизборен дебат срещу БСП, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Дебатът ще се проведе на 28.02.2017 г. (вторник) от 19.30 часа.

Ще приемем същия формат и в Би Ти Ви, уточняват от пресцентъра на ГЕРБ.

От пресцентъра на БСП също изпратиха съобщение до медиите, в което уточняват, че лидерът на социалистите Корнелия Нинова предлага дебат-пряк двубой с председателя на ГЕРБ Бойко Борисов. Лидерът на социалистическата партия приема с уважение поканите на всички водещи медии и затова предлага дебатът да бъде на неутрална територия и да бъде отразен от всички медии, допълват от пресцентъра на БСП.

Припомняме, че предизвикателството бе отправено по-рано днес от лидера на БСП Корнелия Нинова.

2 коментара

  1. Н каза:

    Три баби си хортуват. Първата: нашата внучка е кръстихме Гертруда, на дядо си, който беше Герой на труда! Втората баба: ние нашата внучка кръстихме, Офелия, защото дядо и беше председател на кварталното ОФ! Третата: ние нашата внучка кръстихме КУРнелия на мен Нели и на сватята която беше голяма КУРва!

  2. някой каза:

    Защо ли геният Боко не се яви сам срещу Нинова?Май си знае добре мозъчния потенциал и се страхува да не се изложи публично .Страхливец, какъвто е бил винаги!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране