11.10.2018 | 10:59
Нинова свърза атаките срещу нея в БСП и 43-те милиона лева за Дупката на Гергов
Червеният бизнесмен е един от основните тартори на анти-Нинова лобито в БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова намекна, че премиерът Борисов и ГЕРБ финансират вътрешнопартийната опозиция срещу нея. Във фейсбук публикация тя свърза подписката срещу назначаването на изпълняващия длъжността главен редактор на в. „Дума“ Йордан Мичев, подписана от 50 депутати и партийни членове и 12 бивши и настоящи журналисти от вестника и отпуснатите на вчерашното заседание на правителството 43,2 милиона лева за т. нар. „Дупка“ на Георги Гергов във Варна.

Именно червеният бизнесмен е един от основните тартори на анти-Нинова лобито в БСП.

В публикацията си в социалната мрежа лидерът на Столетницата директно посочва, че кабинетът на Борисов е платил с парите на българските данъкоплатци над 4 пъти по-висока цена от реалната стойност на 3-те декара в центъра на морската столица.

Ето цялата публикация на Нинова във фейсбук:

Равносметката за днес: ГЕРБ отхвърлиха предложението ни да гласуваме закона за личната помощ. Внесохме го отдавна в Народното събрание. Майките на деца с увреждания го чакат в палатките повече от пет месеца. За тях няма пари. Но правителството на Борисов не изчака и пет дни от решението на ГЕРБ Варна и днес даде 43 млн. лева от парите на всички българи на един – Георги Гергов за „дупката“ във Варна (казват, че оценката била 10 млн). И съвсем „случайно“ се появи подписка, начело с Гергов, срещу Изпълнителното бюро на БСП заради смяната на изпълняващия длъжността главен редактор на в. „Дума“. Интересна подписка от претендиращи да бъдат крайни левичари, кандидати за постове и тежки олигарси. Изводите са за вас. За нас остава волята да продължаваме напред.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране