Зареждане

Напишете

ГАЛЕРИЯ

Нова тв цензурира вицепремиер! Щосел, Зурлева или Сарелска изрязаха думите на Симеонов с критика към Домусчиеви?

share

Скандално! Нова тв пак наложи цензура. Този път бяха орязани думите на вицепремиер! Шефката на „Новините“ Дарина Сарелска или директорите Дидие Щосел и Силва Зурлева се уплашиха и цензурираха Валери Симеонов. Той гостува в сутрешния им блок и съобщи голямата новина за критиката към приватизационния договор на братя Домусчиеви. Изненадващо обаче в обедната емисия новини нямаше и дума от изказването му по темата за Български морски флот, нямаше и в сайта на телевизията, където иначе се описват подробно новините от изказванията на гостите? Иначе в прикаченото видео към публикацията разговорът е целият.

Въпросът е много, много голям! Кой и защо наложи цензура на Валери Симеонов? Защо му пуснаха в обедните новини само три изречения около ескалацията на напрежението в Асеновград и как държавата ще се справя с гетата. Но нито ред или дума за Домучсиеви? От какво ги е страх в Нова телевизия, че да налагат цензура на вицепремиер?

Симеонов ясно каза, че се търси възможност за разваляне на приватизационния договор.

Или това не е интересно за „Новините“? За шефката на „Новините“ Дарина Сарелска, която преди месец бе обвинена директно от разследващия журналист Васил Иванов, че го цензурира. И, да, Васил напусна. А после… Какво стана? Виктор Николаев и Ани Цолова, Генка Шекерова, Миролюба Бенатова и други в един глас изреваха в подкрепа на Сарелска, че тя никога не е налагала цензура в качеството си на шеф на „Новините“. Била добра и хрисима.

Дали сега пак ще се вдигнат Виктор и Ани, Генка, Мира и другите, че Валери Симеонов уж не е цензуриран. Че от цялото му интервю е извадено само онова, което е „било важно“ за хората, разбирай за гетата и проблемите с ромите. Чест прави на Валери Симеонов, че най-после някой управляващ се е заел с делата т.нар. олигарси – едрите бизнесмени, които печелят милиони от държавни поръчки, концесии и приватизации, които обаче после не е ясно как управляват, никой не следи, а и не смее да разследва до момента.

социални мрежи

Етикети:

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.