05.02.2017 | 0:01
Новата „Мис Плеймейт“ развъжда червеи и е любовница на футболист!
28-годишната Десислава е от Търговище и до неотдавна е развъждала калифорнийски червеи

Десислава Димитрова, която се класира на трето място в състоялия се в четвъртък вечер конкурс „Мис Плеймейт“, е в интимни отношения с бившия футболен национал Момчил Цветанов.

Полузащитникът, известен още с прякорите Малкия Шивач и Чико, придружи половинката си на афтър партито след коронясването на новите плейметки в столичен клуб, където нито той, нито тя се опитваха да прикрият близките си отношения. Цяла нощ футболистът кръжеше около своята победителка, а ръцете му се усукваха ту около раменете й, ту около кръста, с което даде знак на ухажорите на брюнетката, че трябва да стоят далеч от нея.

28-годишната Десислава е от Търговище и до неотдавна е развъждала калифорнийски червеи, след като спечелила европроект за отглеждане им. „Отглеждането на калифорнийски червеи ми се отдаде. Но пожене исках да стана популярна, да се развивам в модата, да се снимам във фотосесии – голи, облечени, всякакви, приключих с този бизнес“, твърди едрогърдата изгора на Малия Шивач, който в момента носи екипа на старозагорския Верея.

Преди тови гаджето на плеймейтката мина пред Литекс, Ботев (Пловдив) и ЦСКА. Зад гърба си има връзка с още една известна дама – певицата и настояща дизайнерка Деница Димитрова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране