13.06.2018 | 13:36
Нови рокади в сутрешния блок на Нова

Сутрешният блок на Нова телевизия остана без шеф след поредни промени в екипа.

През май, след едва няколко месеца на поста, предаването се раздели с новия си изпълнителен продуцент Лили Ангелова. Тя дойде от БНТ и бе назначена на мястото на Валерия Чанкова.

По информация на OFFNews Ангелова не е успяла да се впише пълноценно в продукцията. Засега не е назначен нов титуляр.

От тази седмица в ефир се завърна водещият Виктор Николаев, чието неколкоседмично отсъствие бе широко коментирано и събуди подозрения за отстраняването му. Причината за отсъствието на Николаев е била сериозен здравословен проблем. Журналистът вече се е възстановил и от днес е отново на работа.

Междувременно от „Здравей, България“ отпаднаха две от редовните рубрики на блока – спортните интервюта на Деян Веселинов и рубриката на Деси Банова. Веселинов сам е взел решение да напусне телевизията след 12 години работа там. Той написа в профила си, че благодари на медията за годините заедно. Деси Банова пък очаква дете и излиза в майчинство.

След кратко завръщане екрана Миа Сантова също се раздели с медията. Тя водеше новините в 16 часа. Според запознати Сантова е напуснала сама, тъй като очаквала да води собствено предаване, а то така и не било програмирано.


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране